Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspellingen Champions League achtste finale (2/2)

De Champions League is weer volop onderweg en om dat te vieren gaan wij van Kelbet even een kijkje nemen naar de volgende speelronde in het miljardenbal. In deze tekst gebruiken wij quoteringen, om zo interessante wedopties aan te geven. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen nog enigszins veranderen.

Tevens willen wij benadrukken dat er risico’s verbonden zitten aan gokken. Deze tekst biedt geen garantie voor de komende wedstrijden in de Champions League; bij gokken is er niet zo iets als gegarandeerde winst.

Chelsea – Lille OSC

Op de dinsdagavond is één van de twee wedstrijden de kampioen van Frankrijk en de winnaar van de Champions League. Klinkt op papier als een spannende wedstrijd, maar Chelsea wordt echt gezien als de duidelijke favoriet. De ploeg van Tuchel wist de generale repetitie, op bezoek bij Crystal Palace te winnen en kort daarvoor werd het WK voor clubteams gewonnen. Ook heeft Chelsea het thuisvoordeel op dinsdagavond, wat nog een extra factor is voor de ploeg uit Londen.

Lille is iets meer wisselvallig bezig. De ploeg uit het Noorden van Frankrijk speelde afgelopen weekeinde gelijk tegen Metz, en de ploeg van Gourvennec heeft de laatste tijd problemen met scoren. 

Chelsea wordt dus gezien als winnaar, door zowel ons als de bookmakers. Er staat een quotering van 1.32 op een eindoverwinning van de Londenaren en andere interessante wedopties zijn “Minder dan 2.5 doelpunten” voor 2.12 of “Chelsea wint en houdt de nul” voor 2.00. 

Villareal – Juventus

De andere wedstrijd op de dinsdagavond is Villareal tegen Juventus. Wij zien beide ploegen als “dark horses” en verwachten dat de winnaar van deze tweestrijd best wel eens kan verassen in de latere stages van het miljardenbal. 

Villareal wist afgelopen weekend overtuigend te winnen van Granada, onder andere dankzij een hattrick van Arnaut Danjuma. Ook daarvoor wist Villareal een positief resultaat te behalen, door gelijk te spelen tegen Real Madrid; de huidige koploper in de Spaanse competitie.

Juventus is in minder goede vorm. De ploeg uit Turijn speelde de afgelopen twee wedstrijden allebei gelijk en met name afgelopen weekeinde stelde De Oude Dame teleur. 

Juventus is dus niet vorm en mede daardoor zien de bookmakers Villareal als nipte favoriet. Wij van Kelbet verwachten een gelijkspel en vinden “Beide teams scoren” voor 1.92 en “Arnaut Danjuma scoort” voor 2.95 ook interessante wedopties. 

Benfica – Ajax

Op woensdagavond neemt de enige Nederlandse ploeg in de competitie; Ajax het op tegen Benfica. De Amsterdammers genoten van een ijzersterke poulefase en met name Sébastien Haller maakte een fantastische indruk door 10 goals te maken in 6 wedstrijden. 

Ajax wist afgelopen weekeinde te winnen, al was dit niet heel overtuigend. Pas in de eenentachtigste minuut wist Jurriën Timber de enige goal van de wedstrijd te maken tegen Willem II. Benfica, daarentegen kende een nog slechter weekend. De ploeg uit Lissabon gaf op bezoek bij degradatiekandidaat Boavista een 0-2 voorsprong weg en speelde uiteindelijk 2-2 gelijk. 

Zowel BetCity als wij verwachten dat Ajax gaat winnen, al verwachten wij geen eenvoudige avond voor de Amsterdammers. Er staat een quotering van 1.78 op een eindoverwinning van Ajax en andere interessante wedopties zijn “Sébastien Haller scoort” voor 2.28 en “Beide teams scoren: Nee” voor 2.25. 

Atlético Madrid – Manchester United

Tegelijkertijd vindt er een wedstrijd plaats in de hoofdstad van Spanje. Atlético Madrid neemt het namelijk op tegen Manchester United en beide teams zijn bezig aan een teleurstellend seizoen. 

Atlético Madrid wist echter wel te winnen afgelopen weekend. Op bezoek bij Osasuna werd het 0-3 voor de huidige nummer vijf van de Spaanse competitie. Ook Manchester United won afgelopen weekeinde de Pennines Derby, op bezoek bij Leeds United. Dit gebeurde met 2-4, dus beide ploegen zijn in goede vorm en wisten afgelopen weekeinde veel te scoren. 

Wij verwachten een gelijkspel tussen deze twee ploegen. Ook verwachten wij grootse dingen van Cristiano Ronaldo, één van de sterspelers van The Red Devils, die in het verleden al vaak de plaaggeest was van Atlético Madrid. 

De bookmakers zien een overwinning van Atlético Madrid gebeuren; gezien het feit dat er een quotering van 2.45 op staat. Dit betekent echter wel dat zij niet heel veel vertrouwen hebben in de ploeg uit Spanje. Naast de overwinning, vinden wij “Beide teams scoren: ja” voor 1.85 en “Meer dan 2.5 doelpunten” voor 2.20 interessante wedopties. 

Onze voorspellingen

ThuisploegUitploeg1X2
ChelseaLille OSC1.325.2510.50
VillarealJuventus2.433.203.10
BenficaAjax4.403.951.78
Atlético MadridManchester United2.453.153.20

Wij hopen dat we je een beetje wegwijs hebben gemaakt voor de komende wedstrijden in de Champions League en wensen je veel succes als je een weddenschap zet.

Björn
248 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...