Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Engeland – Zwitserland (26-03): Onze voorspelling

Engeland en Zwitserland nemen het in een vriendschappelijke interland tegen elkaar op. Beide landen bevinden zich in de top 15 van de FIFA-ranglijst en het zal dus een spannende wedstrijd worden, maar wie staat er het beste voor? Wij van Kelbet maken de balans op en geven jou onze Engeland – Zwitserland voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Engeland Wint

Engeland

Engeland is een land dat erg in vorm is. De ploeg van Gareth Southgate verloor de EK-finale van Italië op strafschoppen, maar als we dat niet meetellen dateert de laatste verliespartij terug naar november 2020, tegen België. De Engelsen hebben een erg diepe selectie, wat resulteert in het ontbreken van goede spelers, zoals Jadon Sancho, Fikayo Tomori en Kyle Walker.

Dat neemt niet weg dat zij alsnog een erg sterke en jonge selectie hebben. Mensen als Harry Kane, Raheem Sterling en Declan Rice nemen het team vaak op sleeptouw, maar over het algemeen voetbalt Engeland erg goed als een team. Engeland staat momenteel op de vijfde plaats op de FIFA-ranglijst en wist in hun laatste twee interlands 15 doelpunten te maken en 0 goals tegen te krijgen. Dit gebeurde wel tegen Albanië en San Marino; twee landen die niet bepaald bekend staan om hun voetbalkwaliteiten.

Zwitserland

Zwitserland moet het ook vaak hebben van de sterkte van de ploeg. Ook blinken spelers als Granit Xhaka en Xherdan Shaqiri regelmatig uit voor Zwitserland en ook Breel Embolo speelt vaak goed voor zijn land. Het land staat momenteel op een knappe veertiende plaats in de FIFA-ranglijst en zij zijn zeker niet kansloos tegen Engeland; ze wisten namelijk zelfs boven Italië te eindigen in hun groep voor de WK-kwalificatie.

De selectie van Zwitserland is erg sterk. Kijkend op basis van de namen van de spelers is de enige opvallende afwezige is Roman Bürki, maar die komt niet regelmatig meer in actie voor Borussia Dortmund, wat zijn afwezigheid verklaart.

Onze voorspelling

Wij verwachten een redelijk eenvoudige overwinning voor Engeland. Gareth Southgate heeft veel jonge spelers opgeroepen om hen een kans te geven en zij zullen gebrand zijn om zich te bewijzen in het shirt van the Three Lions. Er staat momenteel een quotering van 1.72 op een overwinning van Engeland en dat vinden wij toch aan de hoge kant.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties voor Engeland – Zwitserland zijn “Engeland scoort in beide helften” voor 3.00, “Engeland wint beide helften” voor 5.00 en “Engeland wint en houdt de nul” voor 2.62.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.