Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Over ons

Kelbet.nl is een gaming begeleider voor mensen die online wedden. Het is ons doel om:

  • U te helpen de beste bonussen en speciale aanbiedingen te verkrijgen;
  • Legale en eerlijke gaming sites te beoordelen;
  • Gratis weddenschap- en gaming advies te geven, alsmede tips en strategieën.

Partnerschappen en adverteren

Kelbet.nl wordt beheerd door Better Collective Paris, die een commerciële relatie heeft met bepaalde weddenschap- en gaming operators.

Better Collective Paris beveelt alleen partnerschappen aan met legale operators.

Als u op ons advies inschrijft bij een gaming site, dan ontvangen wij daar een commissie van, van de operator. Wij promoten ook bepaalde operators in duidelijk geïdentificeerde advertenties, die apart staan van onze redactionele inhoud.

De betaling van de commissies draagt bij aan de creatie en het onderhouden van de inhoud van de website.

Redactionele onafhankelijkheid

Wij vinden onze redactionele onafhankelijkheid erg belangrijk.

Onze redactionele teams worden op geen enkele manier beïnvloed door welk commercieel partnerschap dan ook. Onze vergelijkingen en aanbevelingen zijn gebaseerd op duidelijke en transparante criteria.

Het is ons doel om een handzame gids te leveren voor het online wedden en gamen, om onze lezers te helpen de juiste keuze voor henzelf te maken.

Veilig en legaal gamen

Wij zullen nooit illegale sites om te gamen promoveren en wij hebben ons toegewijd om u te informeren over de wettelijke restricties die er zijn voor de locatie waar u zich bevindt.

Wij moedigen alle lezers aan die het slachtoffer geworden zijn van oneerlijke behandeling door gaming sites om ons daarover in te lichten via het gedeelte voor commentaar of de contactpagina van onze site.

Wij helpen u ook met het begrijpen van de bonusvoorwaarden en alle andere aanbiedingen die geboden worden door de gaming operators die wij promoten.

Lezers moeten onze content op een legale manier gebruiken en wij zijn niet verantwoordelijk voor enig frauduleus gebruik of de consequenties daarvan.

Verslaving

Online gaming kan verslavend zijn voor sommige mensen en wij kunnen hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld. Als gokken invloed heeft op u of op iemand in uw naaste omgeving, zoek dan steun en begeleiding om een gokprobleem te voorkomen en/of te behandelen.

Help ons om Kelbet.nl te verbeteren!

Better Collective Paris heeft een netwerk van gaming sites, waar content al wordt gepubliceerd sinds 2010. Sommige content is misschien niet langer van toepassing en wij vragen u om een opmerking daarover bij ons achter te laten of om contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen rectificeren waar mogelijk.

Wettelijke vermeldingen

Site wordt gehost door Amazon Web Services LLC
P.O. Box 81226
Seattle, WA 98108-1226
http://aws.amazon.com

Kelbet.nl wordt uitgevoerd door:

Better Collective Paris
42 rue de Maubeuge
75009 Paris

Uitgevende directeur: Henrik Lykkesteen