Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brentford vs Manchester City: Onze Premier League voorspelling

Manchester City is al kampioen van de Premier League en the Citizens staan nu helemaal in teken van het voorbereiden op de FA Cup finale, en nog belangrijker; de Champions League finale. Ook Brentford heeft een mooi seizoen achter de rug. The Hornets staan momenteel negende en kunnen met een beetje geluk nog als zevende eindigen. Weet Brentford nog te klimmen op de ranglijst of wint Manchester City hun laatste Premier League wedstrijd van het seizoen? Wij geven je onze gratis Premier League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Manchester City wint

Brentford

Brentford kan weer terugblikken op een geweldig seizoen. De club wordt enorm goed gerund en dat blijkt hun negende plek en het feit dat zij nog kans maken op Europees voetbal. Brentford wist vier van hun afgelopen vijf wedstrijden te winnen. Zo werd er gewonnen van Chelsea, Nottingham Forest, West Ham en Tottenham, maar verloor Brentford dan wel van Liverpool. Met name in eigen huis presteert Brentford erg goed dit seizoen. Met slechts twee verliespartijen in eigen huis deden alleen Liverpool, Manchester United en hun tegenstander Manchester City het beter dit seizoen.

Het goede seizoen van Brentford is grotendeels te danken aan Ivan Toney. De Engelse centrumspits was goed voor 20 goals in de Premier League, maar Brentford heeft nu een groot probleem. Ivan Toney is namelijk geschorst, omdat hij wedregels van de Engelse FA Heeft overtreden en daarom pas weer in januari in actie mag komen. Zonder Toney moet Brentford bouwen op Mbeumo en Wissa voor hun goals, en hoewel zij ook makkelijk goals kunnen scoren is het gemis van een speler als Toney groot voor elke ploeg.

Manchester City

Manchester City werd afgelopen weekend gekroond tot kampioen van de Premier League. Nadat Arsenal hun wedstrijd tegen Nottingham Forest verloor, konden zij Manchester City niet meer inhalen, en voordat zij zelf in actie kwamen tegen Chelsea was het landskampioenschap al een zekerheid. City wist met een B-team alsnog te winnen van de Londenaren, maar afgelopen woensdag wonnen zij niet. In de lastige uitwedstrijd tegen Brighton speelde de ploeg van Guardiola gelijk, ondanks de basisplaatsen voor belangrijke spelers als Haaland en de Bruyne.

Met deze twee spelers heeft Manchester City een gouden koningskoppel in huis. Haaland brak in zijn eerste Premier League seizoen al talloze records en met Kevin de Bruyne die vaak als aangever fungeert, weet Manchester City enorm veel te scoren. Riyad Mahrez, Ilkay Gundogan en Nederlander Nathan Ake beleven ook goede seizoenen, maar eigenlijk is er niemand bij Manchester City die ondermaats presteert. De kracht van Manchester City is ook de diepte van hun selectie, dus als Guardiola ervoor kiest om zijn sterspelers rust te gunnen in aanloop naar beide finales, kan hij een sterk elftal opstellen.

Onze voorspelling

Wij denken dat Manchester City gaat winnen van Brentford. Het B-team van Manchester City heeft ook al vaak genoeg aangetoond dat ze in staat zijn om enorm goed te presteren, en ondanks de waarschijnlijke afwezigheid van sterspelers als Haaland en de Bruyne, zullen zij een enorm sterk elftal opstellen. De bookmakers zien Manchester City hierom ook als de favoriet voor de overwinning tegen Brentford. Zo geeft bet365 hen een 1.70 quotering om te winnen van Brentford

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Manchester City scoort in beide helften’ voor 2.62, ‘Manchester City wint en beide teams scoren’ voor 3.25 en ‘Julian Alvarez scoort’ voor 2.62. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst.

Al onze voorspellingen in de Premier League

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor de volgende speelronde in de Premier League.

ThuisploegUitploeg1X2
ArsenalWolverhampton1.365.258.00
Aston VillaBrighton2.103.603.25
BrentfordManchester City4.204.201.70
ChelseaNewcastle2.703.402.55
Crystal PalaceNottingham Forest1.704.004.50
EvertonBournemouth1.444.507.00
LeedsTottenham Hotspur2.703.802.37
Leicester CityWest Ham1.903.803.60
Manchester UnitedFulham1.454.336.50
SouthamptonLiverpool7.504.751.40

Ontdek hier onze andere uitgebreide voorspellingen voor deze speelronde in de Premier League:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Gtech Community Stadium in Londen en vindt plaats op zondag 28 mei op 17:30.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.