Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – Chelsea: Onze Champions League voorspelling

Afgelopen week konden we op Stamford Bridge genieten van een heerlijke Champions League wedstrijd. In Londen was Chelsea een maatje te groot voor AC Milan, maar de Italianen zullen in eigen huis wraak willen halen. Met een terugkerende Theo Hernandez is het supertandem Hernandez & Leao weer hersteld. Weten zij het Chelsea lastig te maken of winnen de Londenaren ook hun tweede wedstrijd van de Milanezen? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

AC Milan

AC Milan kwam afgelopen week tegen Chelsea niet al te goed voor de dag. De Italianen hadden moeite om kansen te creëren en waren niet opgewassen tegen de verdediging van Chelsea. Afgelopen weekend stond er ook een belangrijke wedstrijd voor de Milanezen op het programma. Zij namen het in de Italiaanse Serie A op tegen Juventus. In het eigen San Siro wist AC Milan een zakelijke overwinning te behalen. Goals van Brahim Diaz en Fikayo Tomori resulteerden in een 2-0 overwinning van AC Milan.

Rafael Leao is dit seizoen de absolute sterspeler van AC Milan. De Portugese buitenspeler is dit seizoen gedeeld clubtopscorer en ook levert hij de meeste assists van alle spelers van de Rossoneri. Andere sleutelspelers voor AC Milan zijn Tonali en Theo Hernandez. Laatstgenoemde was er in Londen niet bij wegens een blessure, maar afgelopen weekend begon hij wel in de basis tegen Juventus. Wij hopen de Franse aanvoerder van AC Milan ook komende dinsdag aan de aftrap te zien.

Chelsea

Chelsea is onder hun nieuwe coach Graham Potter sterk begonnen. Tegen AC Milan wist Chelsea een relatief eenvoudige overwinning te boeken en dat wisten ze afgelopen weekend ook te doen. Evenals de wedstrijd tegen Milan, werd er met 3-0 gewonnen. Ditmaal moest Wolverhampton het ontgelden. Op papier had Chelsea een makkelijke wedstrijd met Wolverhampton en dit gaf Potter ook de gelegenheid om zijn sterspelers rust te geven. James, Aubameyang en Sterling zijn voorbeelden van spelers die op zaterdag op de bank begonnen en die dus extra fit zullen zijn voor de wedstrijd in het San Siro.

Dit Chelsea heeft weinig echte sterspelers, maar in plaats daarvan genieten zij van een sterke selectie met een hoop goede spelers. Voorbeelden hiervan zijn Sterling, James, Silva en Koulibaly. Het is te hopen dat deze spelers allemaal aan de aftrap gaan beginnen, omdat Potter zijn ploeg graag rouleert. Onze ogen zullen voornamelijk op Sterling gericht zijn, die dit seizoen de clubtopscorer is van zijn nieuwe ploeg.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat de wedstrijd tussen Chelsea en AC Milan gaat eindigen in een gelijkspel. Chelsea speelde weliswaar een sterke wedstrijd afgelopen week, maar ditmaal heeft AC Milan het thuisvoordeel. Daarnaast is Theo Hernandez weer terug voor AC Milan en kwamen zij afgelopen weekend erg goed voor de dag. De bookmakers zien Chelsea als favoriet. Op een gelijkspel staat bij Bet365 een quotering van 3.50.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Raheem Sterling scoort’ voor 3.75, ‘Rafael Leao scoort’ voor 4.33 en ‘Meer dan 2.5 doelpunten’ voor 1.90. Deze quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het San Siro en vindt plaats op dinsdag 11 oktober om 21:00.