Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AC Milan – RB Salzburg: Onze Champions League voorspelling

In de laatste speelronde genieten we van een hoop spannende wedstrijden en op woensdagavond is de spannendste wedstrijd in Milaan. RB Salzburg moet winnen om door te gaan in de Champions League ten koste van AC Milan. Het is zaak voor Il Rossoneri om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt en met de trouwe fans achter zich zal het zeker niet gemakkelijk worden voor Red Bull Salzburg. Weten de Oostenrijkers voor een stunt te zorgen en de kampioen van Italië uit te schakelen? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AC Milan wint

AC Milan

AC Milan is het seizoen goed begonnen. De Milanezen staan momenteel derde in de Serie A, achter Napoli en Atalanta. Ook in de Champions League staan zij er goed voor; in de laatste speelronde moeten zij minstens gelijkspelen tegen Red Bull Salzburg om de volgende ronde van het miljardenbal te bereiken. Afgelopen weekend wisten zij dit echter niet te doen. Op bezoek bij Torino ging AC met 2-1 onderuit. Daarvoor werd er echter overtuigend met 0-4 gewonnen op bezoek bij Dinamo Zagreb en het weekend daarvoor maakte AC er ook vier, in een 4-1 overwinning over Monza.

De topscorers van AC Milan zijn Leao en Giroud met 6 goals in alle competities. Ook Brahim Diaz weet redelijk vaak zijn goaltje mee te pikken de laatste tijd. Met 3 goals in zijn laatste 5 wedstrijden lijkt de Spanjaard effectiever te zijn geworden in zijn spel. Hernandez en Tomori zijn ook van ongelofelijk belang voor de verdediging van Milan, terwijl Tonali een fantastisch anker is voor de defensie van de Milanezen.

RB Salzburg

RB Salzburg is het seizoen ook goed begonnen en, zoals we gewend zijn van Salzburg, staan zij bovenaan in de Oostenrijkse competitie. Afgelopen weekend werd er met 1-0 gewonnen van TSV Hartberg, de hekkensluiter in Oostenrijk. Daarvoor werd er met 1-2 verloren van Chelsea en speelde Salzburg met 0-0 gelijk tegen Sturm Graz, dat tweede staat in Oostenrijk.

Noah Okafor is de topscorer van de Oostenrijkers in de eigen Bundesliga en in de Champions League. Met 9 goals in alle competities is hij zeker iemand die AC in de gaten moet houden. Verder moet Milan, Adamu af weten te stoppen. Met 5 goals in zijn laatste 4 wedstrijden verkeert de 21-jarige spits in topvorm. Verder heeft RB Salzburg met Wober, Solet en Pavlovic een erg sterke verdediging. Deze verdediging kreeg dit seizoen nog maar 8 tegengoals in 14 wedstrijden in de Oostenrijkse competitie.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AC Milan in eigen huis gaat winnen van RB Salzburg. Beide teams verkeren in degelijke vorm, maar geen enkele ploeg is bezig aan een indrukwekkende reeks. AC Milan heeft het thuisvoordeel en een sterkere selectie, met een hoop spelers die een wedstrijd kunnen beslissen, zoals Leao. De bookmakers zien AC Milan ook als de grote favoriet. Bij BetCity vind je momenteel een quotering van 1.53 op een overwinning van Il Rossoneri.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Rafael Leao scoort’ voor 2.35, ‘Noah Okafor scoort’ voor 4.10 en ‘AC Milan wint en beide teams scoren’ voor 3.05. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het San Siro in Milaan en vindt plaats op woensdag 2 november om 21:00.