Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool vs Ajax: Onze Champions League voorspelling

Ajax neemt het aankomende dinsdag op tegen Liverpool en de Amsterdammers lijken alles behalve kansloos. Op het gevreesde Anfield is het de taak aan de Amsterdammers om een resultaat te behalen om zo een reuzestap naar overwintering in de Champions League te zetten. Weten de Amsterdammers te winnen in Engeland of herstelt Liverpool zich na een teleurstellende eerste Champions League wedstrijd? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Liverpool
Ajax
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 13/09/2022 16 h 14 min.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Liverpool

Liverpool is het seizoen behoorlijk teleurstellend begonnen. The Reds staan na 6 wedstrijden op de zevende plek in de competitie. Van die 6 wedstrijden werd er slechts twee keer gewonnen en werd er ook een keer verloren van het Manchester United van Erik ten Hag. Verder werd er gelijkgespeeld tegen Everton, Fulham en Crystal Palace; teams die wij allemaal lager inschatten dan Ajax. Ook in de Champions League is de ploeg van Jürgen Klopp niet goed begonnen. Op bezoek bij Napoli ging Liverpool kansloos ten onder en vielen onder andere Gomez en Alexander-Arnold ongelofelijk door de mand.

Alexander-Arnold is een van de vele namen die dit seizoen tegenvallen bij The Reds. Iemand die dit seizoen wel redelijk is begonnen is Luis Diaz. De Colombiaan is gedeeld clubtopscorer en was onder meer tegen Napoli trefzeker. Ook Firmino is het seizoen sterk begonnen, met onder meer een imposante wedstrijd tegen Bournemouth; de enige wedstrijd waar Liverpool écht goed voor de dag kwam dit seizoen.

Ajax

Ajax is dit seizoen perfect begonnen. Als enige Eredivisieteam hebben zij nog al hun wedstrijden gewonnen met zes overwinningen uit zes wedstrijden. De Amsterdammers hebben ook het beste doelsaldo, met slechts 3 tegendoelpunten en 21 gescoorde goals. Afgelopen weekend won Ajax met 5-0 van een stug Heerenveen, dat daarvoor slechts een goal incasseerde in vijf wedstrijden. Om een team af te breken is voor Ajax geen probleem, dus het is voor Liverpool geen mogelijkheid om passief te spelen tegen de Amsterdammers. Afgelopen week lieten ze ook zien dit op het grote toneel te kunnen. In eigen huis werd Rangers eenvoudig met 4-0 aan de kant gezet.

Het doel vinden is voor de Amsterdammers geen probleem en met name Steven Bergwijn lijkt dit moeiteloos te doen. De buitenaanvaller die in de zomer overkwam van Tottenham Hotspur scoorde zes keer en evenveel wedstrijden en ook tegen Rangers was hij trefzeker. Daarnaast lijkt Mohamed Kudus eindelijk weer zijn vorm gevonden te hebben, met vier goals in zijn laatste drie wedstrijden. De Ghanees zal revanche willen halen de zijn blessure die hij twee jaar geleden opliep in een wedstrijd tegen Liverpool.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Ajax en Liverpool gelijk gaan spelen op Anfield. Liverpool verkeert weliswaar in slechte vorm, maar op Anfield hebben zij een ongelofelijk thuisvoordeel en op papier gezien hebben zij een betere selectie. The Reds verkeren echter in slechte vorm, terwijl Ajax in een ongelofelijke vorm verkeert. De bookmakers zien Liverpool als favoriet en Bet365 geeft de thuisploeg een quotering van 1.55. Op een gelijkspel staat een quotering van 4.75.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn ‘Dubbele kans: Gelijkspel of Ajax wint’ voor 2.37, ‘Mohamed Kudus scoort’ voor 4.50, ‘Steven Bergwijn’ voor 4.50 en ‘Ajax wint na achterstand’ voor 15.00.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...