Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Rangers – Ajax: Onze Champions League voorspelling

Een teleurstellend Champions League seizoen komt dinsdagavond tot zijn einde voor Ajax. De Amsterdammers zijn zo goed als zeker en kunnen alleen met een verliespartij van meer dan 4 goals de Europa League mislopen. Weet Ajax een mooi resultaat voor de coëfficiëntenlijst te behalen of wint Rangers in eigen huis van de Amsterdammers? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes

Onze voorspelling: Ajax wint

Rangers

Rangers verkeert dit seizoen in wisselvallige vorm. Vorig seizoen kwam Rangers nog tot de finale van de Europa League, maar zij spelen slechter dan vorig seizoen. In de Champions League verloor Rangers al hun wedstrijden tot dusver en zij moeten nu een beter resultaat behalen dan Ajax deed ten opzichte van hen (4-0). In de Schotse competitie staat Rangers tweede, achter Celtic. Met 9 overwinningen uit 12 wedstrijden is Rangers in de eigen competitie prima bezig en afgelopen weekend wisten zij de lastige wedstrijd tegen Aberdeen met 4-1 te winnen.

Bij Rangers is James Tavernier een van de belangrijkste spelers. De rechtsback staat verdedigend zijn mannetje, is erg snel en heeft een verrassend hoog rendement. Dit rendement is echter nog niet naar buiten gekomen in de Champions League. In het miljardenbal scoorde Rangers pas een goal, via Scott Arfield die tegen Liverpool wist te scoren. In de eigen competitie is Colak de topscorer van Rangers en in de kwalificatie voor de Champions League deed hij PSV ook de das om. Ajax zal dus goed op deze Kroatische spits moeten letten.

Ajax

Het spel van Ajax stelt dit seizoen vaak teleur en met name presteert Ajax ondermaats. Kansloze verliespartijen tegen Napoli en een oorwassing van Liverpool in eigen huis zorgden ervoor dat de Amsterdammers geen kans meer maken op Champions League overwintering. De laatste wedstrijd was tegen Liverpool in de Champions League, want Ajax kreeg afgelopen weekend vrij van de KNVB, om zo veel voorbereidingstijd te hebben voor hun wedstrijd tegen Rangers. We weten dus nog niet hoe Ajax gaat reageren op de teleurstelling van uitschakeling in de Champions League.

Ajax mag de wedstrijd in Glasgow verliezen om alsnog door te gaan in de Europa League. Wij hopen dan ook dat Alfred Schreuder deze wedstrijd gebruikt om een beetje te experimenteren. De combinatie van Kudus en Brobbey in de basis is hetgeen waar wij het meeste op hopen. Beide spelers mochten het uitvechten om de spitspositie in Amsterdam en zij hebben beide goed gespeeld in deze rol. De combinatie van Brobbey en Kudus, met de Ghanees op de ‘nummer 10 positie’ is een erg interessante optie, en iets waar fans en analisten al wekenlang om smeken.

Onze voorspelling                                            

Wij verwachten dat Ajax wint van Rangers. De Amsterdammers hebben meer voorbereidingstijd en beide teams verkeren niet in topvorm. Verder heeft Rangers ons in aanvallend opzicht erg teleurgesteld in de Champions League dit seizoen. Met slechts 1 goal in 5 wedstrijden verwachten wij niet dat de Schotten voor een doelpuntengala gaan zorgen. De bookmakers zien Ajax ook als grote favoriet en bij BetCity vind je momenteel een quotering van 1.90 op een overwinning van de Amsterdammers.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Ajax wint en houdt de nul’ voor 3.75, ‘Brian Brobbey scoort’ voor 2.55 en ‘Mohamed Kudus scoort’ voor 2.70. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Ibrox Stadium in Glasgow en vindt plaats op dinsdag 1 november oktober om 21:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.