Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ajax vs Rangers: Onze Champions League voorspelling

Ajax trapt aankomende woensdag hun Champions League seizoen af. In eigen huis nemen zij het direct tegen een gevoelige ploeg op voor Nederlandse voetbalfans. Het Schotse Rangers, dat eerder nog PSV wist uit te schakelen, is de eerste tegenstander van de Amsterdammers in het miljardenbal. Weet Ajax revanche te halen voor het Nederlandse voetbal of wint Rangers weer in Nederland? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 07/09/2022 17 h 26 min.

Onze voorspelling: Ajax

Ajax

Ajax heeft een rumoerige transferperiode achter de rug en met name deadline day was erg beladen bij de Amsterdammers. Sterspelers als Antony, Lisandro Martinez, Gravenberch en Haller verlieten de club en op het nippertje leken Álvarez en Kudus ook nog weg te willen. Zij bleven uiteindelijk in Amsterdam en Ajax heeft het geld dat zij ontvingen van de verkoop van hun spelers weer goed geïnvesteerd. Onder meer Bergwijn werd teruggehaald naar de Eredivisie en kort voor het sluiten van de transferperiode werden Ocampos en Grillitsch naar Amsterdam gehaald.

Veel nieuwe gezichten dus in Amsterdam en vaak gaat dit gepaard met een stroef begin van het seizoen. Ditmaal is dit echter niet het geval. Ajax is nog foutloos in dit Eredivisieseizoen, met vijf overwinningen op rij. Het enige smetje op het nog prille seizoen is de verloren Johan Cruijf Schaal, waar verloren werd van PSV.

Rangers

Ook Rangers heeft een drukke transferperiode achter de rug. Calvin Bassey werd voor een recordbedrag verkocht aan Ajax en ook Joe Aribo verliet de club. Nieuwe gezichten bij Rangers zijn onder meer Colak, Tillman, Lawrence en Davies en zij lijken ook meteen te passen in het systeem van Giovanni van Bronckhorst. Colak en Lawrence waren verantwoordelijk voor de goals van Rangers tegen PSV en ook Ajax zal voor hen moeten oppassen.

Een pluspunt voor de Amsterdammers is de generale repetitie van Rangers. De Old Firm stond afgelopen weekend namelijk op de planning en tegen hun aartsrivaal ging Rangers ten onder. Op Celtic Park werd het maar liefst 4-0 voor de thuisploeg en Rangers had weinig in te brengen in de hele wedstrijd. Verder heeft Rangers 13 punten uit 6 wedstrijden en speelden zij ook nog gelijk tegen Hibernian.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Ajax in eigen huis gaat winnen van Rangers. De Amsterdammers verkeren in bloedvorm en met het thuispubliek waar Ajax altijd veel aan heeft in de Champions League moet een overwinning er wel in zitten. De bookmakers zien Ajax ook als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.45.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Steven Bergwijn scoort’ voor 3.40, ‘Ajax scoort in beide helften’ voor 2.00 en ‘Ajax wint en houdt de nul’ voor 2.75.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...