Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ajax – Vitesse: Onze Eredivisie voorspelling

Na een teleurstellend resultaat tegen PSV heeft Ajax de kans om de koppositie terug te veroveren. Hiervoor moeten ze hun inhaalwedstrijd winnen van Vitesse en de Arnhemmers verkeren niet bepaald in goede vorm. Weet Ajax in eigen huis te winnen van de ploeg van Cocu, of zorgt Vitesse voor een resultaat in Amsterdam? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Ajax wint

Ajax

Ajax verkeert dit seizoen nog niet in overtuigende vorm. De Amsterdammers werden dit seizoen meermaals vernederd in de Champions League en ook in de Eredivisie oogt het nog niet al te best onder Schreuder. Zo werd er verloren van AZ en werd afgelopen weekend, tot groot ongenoegen van de fans, de topper met PSV verloren. Schreuder lijkt de zondebok te zijn voor de slechte resultaten en het is de vraag hoe lang de trainer aan kan blijven, als het spel niet snel verandert. In de kleine wedstrijden is Ajax echter wel consistent. AZ en PSV zorgden voor puntenverlies en angstgegner Go Ahead Eagles wist in Amsterdam gelijk te spelen. Verder werd alles in de Eredivisie gewonnen door Ajax.

De Amsterdammers hebben in de zomer veel geïnvesteerd, maar dit lijkt niet de beste keuze te zijn. Bassey en Bergwijn hebben Ajax meer dan 50 miljoen gekost, maar zij blijken nog geen goede vervangers van Martinez en Antony te zijn. Brobbey is een andere aankoop en hij verkeert wel in goede vorm. Hij is de clubtopscorer met 4 goals in zijn laatste 4 wedstrijden en 8 goals in totaal. Verder zijn Alvarez en Tadic vaste waardes bij de Amsterdammers en geniet Kenneth Taylor dit seizoen van zijn definitieve doorbraak.

Vitesse

Vitesse verkeert dit seizoen ook niet in goede vorm. De Arnhemmers staan op een teleurstellende 15e plaats en dat is grotendeels te danken aan de slechte transferzomer. Ook heeft Vitesse te maken gehad met een trainerswissel en Phillip Cocu staat nu al zes wedstrijden aan het roer. In totaal wist hij 2 van zijn 6 wedstrijden te winnen, en verloor hij de andere 4. Het dieptepunt was de uitschakeling in de KNVB Beker ten koste van Kozakken Boys en de verliespartij van afgelopen weekend. In eigen huis werd het 0-4 voor Sparta.

Bij Vitesse zijn er dit seizoen geen spelers die er met kop en schouders bovenuit steken. De Arnhemmers missen de vertrokken Openda en Bazoer enorm dit seizoen en hiervoor zijn geen goede vervangers gehaald. Vitesse heeft 4 gedeelde topscorers met 2 goals per stuk. Het is dus geen verstandige zet om op een specifieke doelpuntenmaker voor Vitesse te wedden. Iemand die wel is gebleven bij Vitesse is Maximilian Witek. Witek is een van de belangrijkste spelers van Vitesse en is met 3 assists de speler die het vaakst aangever was van een doelpunt van Vitesse.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Ajax gaat winnen van Vitesse. Beide teams verkeren niet in goede vorm, maar Ajax speelt toch iets beter. Verder heeft Ajax het thuisvoordeel en hebben zij een sterkere selectie. De bookmakers zien Ajax ook als topfavoriet en BetCity geeft hen een quotering van 1.13.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Brian Brobbey scoort’ voor 1.62, ‘Ajax wint en beide teams scoren’ voor 2.20 en ‘Ajax wint beide helften’ voor 1.87. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in de Johan Cruijf Arena in Amsterdam en vindt plaats op woensdag 9 november om 20:00.

Björn
323 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...