Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Emmen vs Almere City: Onze Eredivisie voorspelling

Almere City wist in eigen huis met 2-0 te winnen van FC Emmen en staat nu met anderhalf been in de Eredivisie. Kan FC Emmen dit tweeluik in eigen huis nog omdraaien, of weet Almere City voor het eerst in de clubgeschiedenis de Eredivisie te bereiken? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

FC Emmen

FC Emmen verkeert in wisselvallige vorm. Afgelopen dinsdag verloren zij met 2-0 van Almere City, maar daarvoor wisten zij in de playoffs tweemaal van NAC te winnen. Voorafgaand aan hun playoffwedstrijden met NAC, verloor FC Emmen viermaal op rij in de Eredivisie, al moesten zij wel spelen tegen clubs uit de top 7. Hun laatste Eredivisiewedstrijd die ze wisten te winnen was in speelronde 29, toen zij met 2-3 wonnen op bezoek bij Heerenveen.

Ole Romeny is de speler die FC Emmen moet gaan redden. Emmen moet namelijk minstens tweemaal scoren en Romeny is de clubtopscorer met 11 goals in de Eredivisie. Buiten Romeny om zijn er slechts vijf spelers die tweemaal of vaker wisten te scoren, met Richairo Živković die op 5 goals staat als meest scorende speler achter Romeny.

Almere City

Almere City verkeert in goede vorm. Voorafgaand aan de playoffs was dit niet zo zeer het geval, want Almere City won slechts één van hun laatste drie wedstrijden vooraf aan de playoffs. Hun eerste wedstrijd in de playoffs verloren ze van FC Eindhoven, maar sindsdien verkeert Almere City in goede vorm in de playoffs. Buitenshuis speelden zij echter ook gelijk tegen VVV, wat betekent dat zij buiten Almere nog niet hebben gewonnen in de playoffs.

Almere City moet in Emmen gaan vertrouwen op hun verdediging, aangezien hun hoofddoel is om hun voorsprong te bewaken. Met Nordin Bakker heeft Almere een doelman die in goede vorm verkeert. In de eerste wedstrijd kwam hij tot zes reddingen, terwijl hij tegen VVV-Venlo drie penalty’s pakte in de shootout. Verder heeft Almere met Lance Duijvesteijn ook een speler die in goede vorm verkeert. Duijvesteijn verzorgde beide goals in de eerste wedstrijd met Emmen en ook tegen VVV was hij trefzeker.

Onze voorspelling

Wij denken dat de wedstrijd tussen FC Emmen en Almere City gaat eindigen in een gelijkspel en dat Almere City dus volgend jaar in de Eredivisie gaat belanden. De bookmakers zien FC Emmen als de topfavoriet voor het thuisduel, met een 1.66 quotering voor Emmen om na 90 minuten te winnen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans: Almere City wint of gelijkspel’ voor 2.15, ‘Meer dan 2.5 goals’ voor 1.80 en ‘Beide teams scoren’ voor 1.80. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op de Oude Meerdijk in Emmen en vindt plaats op zondag 11 juni om 18:00.