Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

VVV-Venlo vs Almere City: Onze Eredivisie voorspelling

Almere City zal de grote favoriet zijn voor dit duel, maar VVV-Venlo wist dit seizoen beide keren te winnen van Almere. Weet regelmatige Eredivisionist VVV-Venlo een reuzestap te zetten richting promotie, of komt groentje Almere City voor het eerst op het hoogste niveau meekijken? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Almere City wint

VVV-Venlo

VVV-Venlo wist in de kwartfinales van de Eredivisie playoffs te winnen van Willem II. Het ging alles behalve gemakkelijk voor de ploeg van Rick Kruys, maar kort voor het eind van de verlenging scoorde Özcan Yasar de allesbeslissende goal voor VVV. In het reguliere seizoen eindigde VVV-Venlo als zevende in de Keuken Kampioen Divisie. Het einde van het seizoen was matig, maar zeker niet slecht. Zo waren zij drie wedstrijden ongeslagen voor hun tweeluik met Willem II, al verloren zij daarvoor wel van Telstar en Jong Ajax.

Özcan Yasar zorgde dus voor de winnende goal tegen Willem II, maar van hem werd voorafgaand aan het duel niet al te veel verwacht. Yasar werd namelijk in de 84e minuut pas ingewisseld voor Sven Braken, die in de thuiswedstrijd tegen de Tilburgers tweemaal trefzeker was. Nick Venema is ook op aanvallend vlak belangrijk voor Venlo. Venema scoorde in beide wedstrijden tegen Willem II, en Almere City zal hem dus onder de controle moeten houden als zij een clean sheet willen behalen.

Almere City

Almere City kwam in actie tegen FC Eindhoven, en waar zij in Brabant me 1-0 verloren, wisten zij het tweeluik in eigen huis op het einde van de wedstrijd om te draaien. Een goal van Anthony Limbombe in de blessuretijd betekende dat er verlenging aan te pas kwam en zijn teamgenoot Rajiv Van La Parra bepaalde in de 109e minuut de eindstand en bracht zijn ploeg daarmee een stap dichter bij promotie. Almere eindigde als derde in het reguliere seizoen en waren daarmee voorafgaand ook een van de favorieten voor promotie. Voor hun tweeluik met Almere behaalden zij enkele afwisselende resultaten, maar zo wisten zij wel in hun laatste wedstrijd te winnen van MVV en kort voor het einde van het seizoen ook met 0-5 te winnen van TOP Oss.

Hilterman, Limbombe en Van La Parra scoorden in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven en wij denken dat zij ook tegen VVV doorslaggevend zullen gaan zijn. Met name Jeredy Hilterman kan terugblikken op een goed seizoen en ook Lance Duijvesteijn, die vanaf het middenveld achtmaal scoorde heeft een goede campagne achter de rug. De ervaring van Limbombe en Van La Parra zal ook erg belangrijk zijn. Beide spelers speelden al eerder op hoog niveau, en kunnen hun team dan ook naar de Eredivisie loodsen.

Onze voorspelling

Wij denken dat Almere City gaat winnen in Venlo. Almere City heeft simpelweg een beter team en VVV-Venlo liet niet bepaald goed voetbal zien tegen Willem II. De bookmakers zien Almere ook als grote favoriet voor dit duel. Zo geeft bet365 een 2.37 quotering om te winnen van de thuisploeg.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans: Gelijkspel of Almere City’ voor 1.40, ‘Almere City wint en beide teams scoren’ voor 4.33 en ‘Meer dan 2.5 goals’ voor 1.70. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in de Koel in Venlo en vindt plaats op dinsdag 30 mei om 20:00.