Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Atlético Madrid – Manchester City (Champions League 13-04): Onze voorspelling

In de heenwedstrijd was het Manchester City dat de wedstrijd domineerde en was Atlético’s enige doel om zo min mogelijk doelpunten tegen te krijgen. Maar hoe zullen zij spelen in de returnwedstrijd? Wij van Kelbet zoeken het voor je uit en geven je onze gratis Atlético Madrid Manchester City voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Manchester City Wint

Atlético Madrid

In de heenwedstrijd was Atlético enkel gericht op verdedigen en wisten ze dit nog best prima te doen. Het team van Simeone was zo gericht op verdedigen dat zij niet eens een schot hebben afgelost tegen Manchester City, een statistiek dat sinds 2012 niet heeft plaatsgevonden in de Champions League.

Uiteindelijk werd het 1-0 in Manchester en moet Atlético dus een verschil van ‘slechts’ een doelpunt goed maken en zullen ze dus moeten scoren. Iets dat ze afgelopen weekend niet wisten te doen. Op bezoek bij RCD Mallorca verloor Atlético met 1-0, terwijl ze wel met een sterke ploeg speelden op het Spaanse eiland.

Manchester City

In het eerste treffen met Atlético Madrid was Manchester City oppermachtig, al werd er weliswaar weinig aanspraak gemaakt door Atlético. Er werden tal van kansen gecreëerd, maar hier werd niet altijd even zorgvuldig mee omgegaan en al met al hadden The Citizens veel moeite om de taaie verdediging van de Madrilenen af te breken.

Manchester City won de eerste wedstrijd dus wel, dankzij een goal van Kevin de Bruyne. Diezelfde de Bruyne was afgelopen weekend ook trefzeker in het 2-2 gelijkspel tegen Liverpool. Naast de Bruyne wist ook Jesus te scoren en werd een goal van Sterling uiteindelijk geannuleerd door de videoscheidsrechter. De Belgische middenvelder lijkt weer in vorm te komen, precies wanneer hij het hardst nodig is voor Manchester City.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Manchester City stand weet te houden tegen Atlético en dat zij zelfs de wedstrijd gaan winnen. De bookmakers lijken hierin mee te gaan, door een quotering van 1.83 te geven aan Manchester City, al vinden wij dit aan de lage kant, gezien het feit dat dit een vrij lastige wedstrijd is om te voorspellen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Manchester City wint één van beide helften” voor 1.44, “Beide teams scoren” voor 1.90 en “Dubbele kans: Atlético of gelijkspel” voor 1.83.

Al onze voorspellingen in de Champions League

Hieronder kun je al onze Champions League voorspellingen vinden voor de kwartfinales.

ThuisploegUitploeg1X2
LiverpoolBenfica1.306.008.50
Atlético MadridManchester City4.503.501.83
Real MadridChelsea2.373.403.00
Bayern MünchenVillareal1.227.0011.00

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.