Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Apollon Limassol – AZ: Onze Conference League voorspelling

AZ is het Europese seizoen fantastisch begonnen en afgelopen week wonnen zij ook hun derde wedstrijd in de Conference League. Tegen Apollon Limassol ging het echter wel een stuk lastiger dan tegen SC Dnipro-1 en FC Vaduz. Weet de ploeg uit Alkmaar in Cyprus weer te vinden van deze lastige tegenstander? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AZ wint

Apollon Limassol

Tegen AZ oogde Apollon Limassol erg goed en AZ had het niet gemakkelijk tegen de Cyprioten. Apollon Limassol wist snel op de eerste twee goals van AZ te reageren en dat toont dat Apollon een hoop veerkracht heeft. Afgelopen weekend namen zij het op tegen Anorthosis, een middenmoter in Cyprus. Ioannis Pittas tekende namens Apollon Limassol voor de enige goal voor wedstrijd en hij bezorgde zijn ploeg de 3 punten.

Zoals normaliter wist Apollon niet veel te scoren, maar hielden ze wel het doel schoon. Na 6 wedstrijden in de competitie in Cyprus heeft Apollon 7 goals gescoord en kregen ze er slechts 3 tegen. Pittas is met 2 goals de clubtopscorer, maar je kunt vooral opmaken dat Apollon Limassol een betrouwbare en sterke verdediging heeft. Toch bleek afgelopen week dat deze verdediging niet mee kan op het niveau van AZ. Met name de linksback van Apollon Limassol oogde erg kwetsbaar en het is te verwachten dat AZ hier met Sugawara gebruik van gaat maken.

AZ

Ook AZ maakte vorige week tegen Apollon Limassol een prima indruk. AZ kwam telkens op voorsprong, maar liet de Cyprioten wel twee keer weer op gelijke hoogte komen. De beslissing viel pas laat in de wedstrijd toen Jesper Karlsson de 3-2 maakte. Afgelopen weekend kwam AZ in actie tegen FC Utrecht. In de Domstad was AZ dominant en wisten zij terecht te winnen. Uiteindelijk werd het 1-2 voor de ploeg van Pascal Jansen. Van Brederode en Sugawara waren verantwoordelijk voor de goals van AZ.

Dit seizoen maakt AZ een fantastische indruk op ons en met name Reijnders en Kerkez springen er voor ons bovenuit. Beide spelers genieten dit seizoen van hun doorbraak en hebben zich ontpopt tot belangrijke spelers voor AZ. Ook is de terugkomst van Karlsson erg belangrijk voor AZ en is Odgaard een fantastische vervanger van de geblesseerde Pavlidis. De Griekse spits was vorig seizoen de topscorer van AZ, maar wordt pas na het WK terug verwacht.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ gaat winnen in Cyprus. Het zal waarschijnlijk niet gemakkelijk komen maar AZ verkeert in topvorm en heeft een betere selectie. Daarnaast heeft AZ meer voorbereidingstijd voor deze wedstrijd dan Apollon, wat ook mooi is voor de Alkmaarders. De bookmakers zien AZ ook als grote favoriet en bij Bet365 vind je een quotering van 1.80 voor een overwinning van AZ.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘AZ wint beide helften’ voor 5.00, ‘AZ scoort in beide helften’ voor 2.75 en ‘AZ wint en beide teams scoren’ voor 3.60. Deze quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Tsirion Stadium in Limassol en vindt plaats op donderdag 13 oktober om 18:45.