Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

SC Dnipro-1 – AZ: Onze Conference League voorspelling

AZ begint in de groepsfase van de Conference League met een wedstrijd tegen het Oekraïense Dnipro-1. De ploeg uit Alkmaar wordt gezien als de favoriet voor de groepswinst maar Dnipro is een ploeg die AZ zeker niet moet onderschatten. Weet AZ te winnen van Dnipro-1 of behalen de Oekraïners een resultaat tegen de ploeg uit Noord-Holland? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

SC Dnipro-1
AZ Alkmaar
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 08/09/2022 19 h 37 min.

Onze voorspelling: AZ

SC Dnipro-1

Dnipro-1 is goed aan het seizoen begonnen. Hoewel zij werden uitgeschakeld in de kwalificatie voor de Europa League wisten zij hun twee wedstrijden in de Oekraïnse competitie, die dit jaar exclusief in het enigszins veilige westen van het land wordt gespeeld, te winnen. Vanwege de Russische invasie wordt de wedstrijd komende woensdag niet in Oekraïne, maar in Slowakije gespeeld.

Op de transfermarkt was het lastig voor Dnipro-1 om spelers te verleiden om naar Oekraïne te komen, maar toch hebben ze enkele leuke aankopen gedaan. Zo kwam Yanis Hamache voor een miljoen over van Boavista en werd Max Walef uit Brazilië gehaald. Hiernaast werden nog enkele spelers transfervrij overgenomen en werden veel spelers gehuurd van andere clubs uit Oekraïne. Hun sterspeler van vorig seizoen Artem Dovbyk is ook bij de club gebleven.

AZ

AZ heeft een goede generale repetitie achter de rug. Op bezoek bij FC Emmen wonnen de Alkmaarders met 0-3, kregen spelers rust en raakte niemand geblesseerd. AZ is sowieso sterk aan het seizoen begonnen, met 13 punten uit 5 Eredivisiewedstrijden en een bijna foutloze run in de Conference League kwalificatie.

Dit is mede te danken aan de goede prestaties van Dani de Wit. De middenvelder is een van de oudgedienden van AZ en wij verwachten dat hij dit seizoen een van de belangrijkste spelers gaat worden. Ook hebben wij hoge verwachtingen van Jens Odgaard. De Deense spits die permanent werd overgenomen van Sassuolo was in drie wedstrijden al goed voor twee doelpunten in de Eredivisie.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ relatief eenvoudig van Dnipro-1 gaat winnen. AZ heeft een sterkere selectie en verkeert toch in betere vorm. Van een thuisvoordeel is ditmaal ook niet echt sprake, wat ook in het voordeel van AZ werkt. Bookmakers zien AZ ook als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.53.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘AZ scoort in beide helften’ voor 2.37, ‘AZ wint beide helften’ voor 4.00 en ‘Rust/eindstand: AZ/AZ’ voor 2.40.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...