Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – SC Dnipro 1: Onze Conference League voorspelling

AZ neemt het in hun laatste wedstrijd op tegen SC Dnipro 1. De winnaar van deze wedstrijd is ook meteen de groepswinnaar en hoeft daarom een tweeluik minder te spelen. Weet AZ te winnen in eigen huis van de Oekraïners of zorgt SC Dnipro 1 voor een verrassing? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

AZ

AZ verkeert de laatste tijd niet bepaald in goede vorm. De ploeg uit Alkmaar wist hun laatste twee wedstrijden weliswaar te winnen, maar ze deden dit absoluut niet op overtuigende wijze. Afgelopen weekend won AZ met 2-1 van de hekkensluiter van de Eredivisie, FC Volendam en daarvoor wonnen zij slechts met 1-2 van FC Vaduz, dat actief is op het tweede niveau van Zwitserland. Hiervoor verloor AZ drie wedstrijden op rij en daarom is het alles behalve zeker dat zij nu wel overtuigend voor de dag gaan komen.

Bij AZ is er dit seizoen niet echte sprake van een topspeler, maar in plaats daarvan speelt het hele team behoorlijk sterk. Met AZ kijken wij altijd met grote ogen naar Jesper Karlsson. De Zweed is echter sinds zijn blessure minder doorslaggevend voor AZ en zijn rendement is dit seizoen lager dan normaal. Jens Odgaard is de topscorer van AZ met 6 Eredivisiegoals. Naast Odgaard maken ook de Wit, Reijnders, Kerkez en Sugawara een goede indruk op ons dit seizoen en de veelzijdigheid van AZ is absoluut hun grootste pluspunt.

SC Dnipro 1

SC Dnipro 1 is dit seizoen in topvorm en zij staan eerste in de Oekraïense competitie, die dit seizoen alles behalve gewoonlijk verloopt. In 9 wedstrijden wisten zij 8 keer te winnen en speelden zij een keer gelijk. In de Conference League verloopt het seizoen ook goed en zijn zij al zeker van overwintering. Buiten Europa League kwalificatie om verloor SC Dnipro 1 pas een wedstrijd dit seizoen. Dat was tegen AZ, toen de ploeg uit Alkmaar met 0-1 wist te winnen. Het zal dus zeker niet gemakkelijk worden voor de ploeg van Pascal Jansen.

Bij SC Dnipro 1 heb je dit seizoen ook niet echt een sterspeler die er tussenuit springt. De topscorer van de Oekraïners is Artem Dovbyk, met 6 goals in de Oekraïense Premier League en 4 goals in de Conference League. Verder is het opvallend hoe weinig tegengoals SC Dnipro heeft dit seizoen. In 14 wedstrijden hebben zij slechts 9 goals tegen in alle competities. Dat is zeker te danken aan de verdediging van Dnipro en ook hun keeper Walef, die gemiddeld gezien 3.4 reddingen heeft in de Conference League dit seizoen.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ gelijk gaat spelen met SC Dnipro 1. AZ heeft weliswaar een betere selectie op papier, maar de Oekraïeners verkeren in betere vorm. Verder is het zo dat AZ genoeg heeft aan een gelijkspel om de groep te winnen en zullen de Oekraïners dus nadrukkelijker op zoek gaan naar de overwinning. De bookmakers zien AZ als favoriet en bij BetCity vind je een quotering van 1.37 op een overwinning van de thuisploeg.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Jens Odgaard scoort’ voor 2.08, ‘Beide teams scoren’ voor 1.66 en ‘Meer dan 2.5 goals’ voor 1.50. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het AFAS Stadion in Alkmaar en vindt plaats op donderdag 3 november om 18:45.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.