Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – Dundee United (Conference League): Onze voorspelling

AZ speelde tegen Dundee United een slechte wedstrijd en in Schotland werd het 1-0 voor Dundee. Weten de Alkmaarders dit tweeluik in eigen huis om te draaien, of gaat Dundee United verder in de Conference League? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AZ

AZ

In Schotland had AZ het erg moeilijk met Dundee United. De Alkmaarders hadden moeite met kansen creëerden, toen zij in het begin van de wedstrijd de bal kregen van de Schotten. Na een uur spelen kwam AZ op een terechte achterstand en na de goal wist AZ nog steeds geen vuist te maken. Het felle publiek van Dundee United pepte de Schotten alleen maar meer op en ze gingen steeds feller spelen. AZ ging hier niet goed mee om en wist weinig te creëren.

AZ speelde afgelopen weekend in eigen huis tegen Go Ahead Eagles. Hierin werd met 2-0 gewonnen dankzij goals van Pavlidis en van Brederode. Opvallend is dat AZ met bijna dezelfde opstelling aantrad als tegen Dundee United. Pascal Jansen koos er dus voor om niet te roteren tegen Go Ahead en de kans is groot dat AZ met bijna dezelfde opstelling aan gaat treden tegen de Schotten.

Dundee United

Dundee United liet AZ in het begin het spel maken, maar al snel kwamen zij erachter dat AZ hier niet goed in was. Na het eerste kwartier maakte Dundee meer aanspraak op de bal en werd het thuispubliek een stuk enthousiaster. Nadat Glenn Middleton de score opende besloot Dundee United om zich in te graven. De verdediging van de Schotten stond als een huis en pas kort voor tijd moest doelman Birighitti zijn eerste echte redding verrichten.

Afgelopen weekend moest Dundee United in actie komen in de Schotse Premiership. Evenals AZ speelde Dundee United met een vergelijkbaar team als afgelopen donderdag. Ditmaal verloren Dundee echter. In eigen huis werd het 0-1 voor Livingston, een middenmoter in het Schotse voetbal. Dit laat zien dat AZ zeker nog kans maakt, maar het kan ook betekenen dat de Schotten puur gefocust zijn op hun tweede wedstrijd met de Alkmaarders.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat AZ in eigen huis gaat winnen van Dundee United. AZ moet met 2 doelpunten verschil winnen, wat gunstig is voor wedden, aangezien Dundee United aanvankelijk nog kan leven met een overwinning van AZ met 1 doelpunt. Verder verwachten wij dat AZ energie kan putten uit het thuispubliek en hopen wij dat mensen als Bazoer, Odgaard en misschien Karlsson inzetbaar zullen zijn voor AZ. Bookmakers zien AZ ook als overduidelijke favoriet. Bet365 geeft de ploeg uit Alkmaar een quotering van 1.30.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “AZ kwalificeert zich” voor 1.40, “AZ scoort in beide helften” voor 2.00 en “AZ wint na achterstand” voor 7.00.