Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – Gil Vicente: Onze Conference League voorspelling

Enorme spanning om het kwalificeren zal niet heersen onder AZ-fans, maar toch is dit een belangrijke wedstrijd voor Nederland. Niet alleen kan AZ zich definitief kwalificeren voor de Conference League, ook kunnen wij onze naaste concurrent Portugal nog wat extra pijn doen op de coëfficiënten lijst. Weet AZ te winnen in Portugal? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AZ

AZ

In de vorige wedstrijd tegen Gil Vicente was AZ heer en meester. De ploeg uit Alkmaar stond lang met 1-0 voor, maar tegen het einde van de wedstrijd nam AZ steeds meer afstand van de Portugese tegenstander. Goals van Dani de Wit, Lahdo, Pavlidis en Mees de Wit zorgden ervoor dat AZ met 4-0 won van Gil Vicente.

AZ is het seizoen verder sterk begonnen. In de Eredivisie won de ploeg van Pascal Jansen tweemaal en ook in de kwalificatie voor de Conference League maakte AZ vaak een goede indruk. Dit komt mede door het spel van Pavlidis en Dani de Wit, die dit seizoen twee belangrijke spelers van AZ zullen gaan worden. Verder heeft AZ het voordeel dat zij afgelopen weekend uitstel hebben gekregen van de KNVB, zodat ze langer konden voorbereiden voor hun tweede wedstrijd tegen Gil Vicente.

Gil Vicente

Gil Vicente had het in de eerste wedstrijd moeilijk tegen AZ en de Portugezen wisten weinig echte kansen te creëren in Alkmaar. Gil Vicente zette in op een lage uitslag in Alkmaar om het vervolgens thuis af te kunnen ronden, maar dit is niet gelukt. Wel verwachten wij dat Gil Vicente met een erg aanvallende ploeg aan de wedstrijd gaat beginnen.

Afgelopen weekend nam Gil Vicente het op tegen Famalicão, een middenmoter in de Portugese competitie. In eigen huis wist Gil Vicente niet tot scoren te komen en bleef de brilstand 90 minuten lang op het bord. Gil Vicente heeft sowieso moeite met scoren. In de competitie kwamen ze slechts tot 1 doelpunt in 3 wedstrijden en ook tegen AZ was dit dus niet gelukt.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat AZ gaat winnen in Portugal. Wel moet er gezegd worden dat dit een lastige wedstrijd is om te voorspellen. AZ mag in principe met 3 goals verliezen en dan is er voor hun niets aan de hand. Toch heeft AZ een betere selectie en verkeert Gil Vicente in slechte vorm. Bookmakers zien AZ als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 2.20.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Minder dan 2.5 doelpunten’ voor 1.85, ‘Rust/volledige speeltijd: AZ/AZ’ voor 3.50 en ‘Pavlidis scoort’ voor 2.75.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.