Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – FK Tuzla City (Conference League): Onze voorspelling

AZ wist in eigen huis met 1-0 te winnen van Tuzla City, maar de Alkmaarders hadden het zeker niet gemakkelijk tegen de stugge ploeg uit Bosnië. Weet de ploeg van Pascal Jansen de klus te klaren en bereiken zij de volgende kwalificatieronde van de Conference League? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AZ

Tuzla City

Tegen AZ oogde Tuzla City inspiratieloos en wisten zij weinig te creëren. Wij kregen dan ook de indruk dat de Bosniërs zo min mogelijk tegengoals wilden incasseren in Alkmaar, om vervolgens in eigen huis een grotere kans te hebben om het tweeluik om te kunnen draaien. Tuzla City kwam tot geen enkel schot op doel en van grote kansen kwam het ook niet.

Wat je Tuzla City kwalijk kan nemen is dat ze op knullige wijze de strafschop weggaven en ook in de tweede helft kwamen de Bosniërs met de schrik vrij, toen er een duidelijke strafschop niet werd gegeven. Dit moeten zij uit hun spel weten te halen, voordat AZ op bezoek komt, want dat is een ploeg die graag rond de zestien van hun tegenstander hangt.

AZ

AZ won de vorige wedstrijd dus met 1-0, dankzij een penalty die Jens Odgaard op handige wijze wist te verdienen. De Deense aanvaller was erg gevaarlijk tegen de Bosniërs en zorgde voor veel gevaar namens de ploeg van AZ. Ook Kerkez, de vervanger van Wijndal kwam dichtbij een tweede doelpunt voor AZ, maar helaas raakte hij de lat. Al met al oogde AZ gevaarlijk en moeten ze zichzelf aankijken dat het ‘slechts’ bij 1-0 is gebleven.

Sinds de wedstrijd tegen Tuzla City speelde AZ nog een andere wedstrijd tegen Bologna. AZ wist deze wedstrijd te winnen, maar speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd wel met een B-ploeg. Mannen als Reijnders, De Wit, Beukema en Pavlidis mochten nog wel invallen en speelden zo’n 20 minuten.

Onze voorspelling

Wij verwachten weer een superieur AZ, maar het is aan de Alkmaarders om de kansen af te maken en de volgende ronde te bereiken. Onze verwachting is dat dit hen gaat lukken, maar dat ze het wel lastig gaan krijgen in Tuzla. Bookmakers zien AZ ook als favoriet en geven hen dan ook een quotering van 1.40.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.83, “AZ wint één van beide helften” voor 1.22 en “AZ wint na achterstand” voor 7.00.