Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Vaduz – AZ: Onze Conference League voorspelling

AZ kan zich met een overwinning tegen FC Vaduz plaatsen voor de volgende ronde voor de Conference League. Op papier een makkelijke uitdaging, maar de Alkmaarders verkeren in mindere vorm en zullen het dus zeker niet makkelijk hebben met de Zwitsers. Weet AZ overwintering veilig te stellen of komt het aan tot de laatste speelronde? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: AZ wint

FC Vaduz

FC Vaduz was het seizoen verschrikkelijk begonnen, maar de ploeg uit Liechtenstein heeft hun seizoen alweer enigszins weten om te draaien. Momenteel staan zij nog steeds eennalaatste in de Zwitserse Challenge League, het tweede niveau van Zwitserland, maar de naar boven lijkt ingeslagen. Vaduz won twee van zijn laatste drie wedstrijden en afgelopen weekend werd er met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Wil 1900. In de Conference League speelde Vaduz gelijk tegen Dnipro-1 en Apollon Limassol. Op bezoek bij AZ ging Vaduz wel keihard onderuit.

De topscorer van FC Vaduz is Cicek. De Turkse aanvaller was dit seizoen al goed voor 6 goals. Verder is ook Merlin Hadzi belangrijk voor Vaduz als wisselspeler. De Zwitserse middenvelder was goed voor 4 goals in slechts 268 minuten voetbal. Verder heeft Vaduz geen echte sterspelers en zullen zij het moeten hebben van georganiseerd voetbal tegen AZ.

AZ

AZ verkeerde lange tijd in topvorm, maar de ploeg uit Alkmaar oogt de laatste tijd erg kwetsbaar. Afgelopen weekend verloor AZ met 2-1 op bezoek bij Excelsior. Het weekend daarvoor werd er met 1-3 verloren van Feyenoord en in de vorige ronde van de Conference League verloren zij ook van Apollon Limassol. Daarvoor was AZ bezig aan een sterke ongeslagen reeks, maar de Alkmaarders staan weer met beide voeten op de grond. Met een overwinning tegen Vaduz kunnen zij zich plaatsen voor de volgende ronde van de Conference League, maar weten zij dit voor elkaar te krijgen?

Als ze dit willen bereiken hebben ze betere optredens nodig dan in de vorige 3 wedstrijden. Iemand die tegen Excelsior wel goed voor de dag kwam was Tijjani Reijnders. De middenvelder geniet dit seizoen van zijn definitieve doorbraak en begint iedere wedstrijd in de basis. Wel verwachten wij een verbetering van Dani de Wit en Odgaard. Beide spelers waren dit seizoen al erg belangrijk voor AZ en Pascal Jansen heeft goede optredens van hen nodig om kans te maken tegen FC Vaduz.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ gaat winnen van FC Vaduz. Het niveau van AZ is simpelweg vele malen hoger dan het niveau van FC Vaduz en ondanks de slechte vorm van de Alkmaarders verwachten wij dat ze zich zullen herpakken. De bookmakers zien AZ ook als favoriet en bij BetCity vind je een quotering van 1.52 op een overwinning van de ploeg uit Alkmaar.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Jesper Karlsson scoort’ voor 2.20, ‘Jens Odgaard scoort’ voor 2.20 en ‘AZ wint beide helften’ voor 3.75. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Rheinparkstadium in Vaduz en vindt plaats op donderdag 27 oktober om 18:45.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.