Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AZ – FC Vaduz: Onze Conference League voorspelling

AZ heeft hun thuispubliek dit seizoen al vaak getrakteerd op een leuke Europese wedstrijd. Nu nemen zij het in eigen huis op tegen FC Vaduz uit Liechtenstein. Een onbekende club voor veel voetbalkenners, dus het is lastig om een verwachtingspatroon te maken. Toch hebben wij ons best gedaan en geven we je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

AZ Alkmaar
FC Vaduz
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15/09/2022 17 h 22 min.

Onze voorspelling: AZ

AZ

AZ is het seizoen sterk begonnen. Met name in de kwalificatie voor de Conference League maakten zij een goede indruk door drie rondes te overleven, maar ook in de Eredivisie zijn zij goed bezig. De ploeg uit Alkmaar is in zes wedstrijden nog ongeslagen en hierin werd er twee keer gelijkgespeeld. Dit gebeurde tegen NEC en afgelopen weekend tegen FC Twente. Een knap resultaat gezien het drukkere programma van de Alkmaarders. Afgelopen donderdag pakte AZ de eerste drie punten in de Conference League door in Slowakije met SC Dnipro-1 af te rekenen.

Een groot gemis voor AZ is het ontbreken van Vangelis Pavlidis. De Griekse spits was afgelopen seizoen de clubtopscorer en ook in het begin van het seizoen was hij al belangrijk voor de ploeg van Pascal Jansen. Pavlidis raakte tegen Cambuur geblesseerd en lijkt pas na de komende interlandfase terug te komen. Odgaard is zijn direct vervanger en de Deen vult de schoenen van Pavlidis goed in. Hij was afgelopen weekend trefzeker en heeft in zijn laatste drie Eredivisiewedstrijden elke keer gescoord.

FC Vaduz

Ondanks dat FC Vaduz gelegen is in Liechtenstein nemen zij deel aan de Zwitserse competitie. Hier staan zij eennalaatste, na een verschrikkelijk begin van het nieuwe seizoen. In de eerste acht wedstrijden van het seizoen wist FC Vaduz nog niet te winnen en hebben zij slechts vier punten gepakt. De ploeg heeft met name moeite om het doel leeg te houden en dit is in de eigen competitie ook nog niet gebeurd. Dit lukte hen wel in de Conference League. Vorige week bleef de brilstand 90 minuten lang op het bord staan toen Apollon Limassol op bezoek kwam.

FC Vaduz nam afscheid van een van hun beste spelers. Simone Rapp was afgelopen seizoen nog clubtopscorer maar maakte de overstap naar de 2. Bundesliga. De man voor de doelpunten dit seizoen lijkt Cicek te worden. Deze Turkse aanvaller was afgelopen seizoen ook goed voor 14 goals en dit seizoen heeft hij er al 4 gemaakt.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat AZ in eigen huis eenvoudig gaat winnen van FC Vaduz. De ploeg uit Liechtenstein is in vreselijke vorm en hier moet AZ van kunnen profiteren. Daarnaast heeft AZ het thuisvoordeel en verkeren ze zelf wel in goede vorm. De bookmakers zien AZ ook als favoriet voor deze wedstrijd en Bet365 geeft de thuisploeg een quotering van 1.14.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn ‘AZ scoort in beide helften’ voor 1.61, ‘AZ wint beide helften’ voor 2.10 en ‘AZ wint en houdt de nul’ voor 1.83.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...