Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bayern München – Villarreal (Champions League 12-04): Onze voorspelling

In de vorige wedstrijd wist Villarreal te verassen, door met 1-0 te winnen van Bayern München en de wedstrijd te domineren. Hoe zal het ditmaal zijn als de Gele Duikboot afreist naar Duitsland? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven je onze gratis Bayern München Villarreal voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Bayern München Wint

Bayern München

Bayern München maakte in Spanje een slechte indruk op ons. Er werden veel kansen weggegeven en ook de routiniers van Bayern vielen door de mand. Bayern München moet dus een achterstand van een doelpunt goedmaken en hiervoor zullen de ogen voornamelijk gericht zijn op Robert Lewandowski. De Poolse superspits is momenteel topscorer in de Champions League en wist ook afgelopen weekend te scoren.

Bayern won afgelopen weekend namelijk met 1-0 van FC Augsburg. Deze overwinning kwam echter niet zo gemakkelijk als vooraf misschien werd verwacht. Pas in de 82e minuut scoorde Lewandowski, nadat Bayern een penalty ontving, vanwege een handsbal die gemaakt werd in de eigen zestien door een verdediger van Augsburg.

Villarreal

Villarreal maakte in de eerste wedstrijd tegen Bayern München een goede indruk en Bayern München kan van geluk spreken dat Villarreal niet meer goals had gescoord. Danjuma was uiteindelijk de enige doelpuntenmaker, maar ook Coquelin en Gerard Moreno kwamen erg dichtbij. Vanwege de voorsprong die Villarreal heeft opgebouwd is het logisch dat zij zich gaan ingraven en dat Bayern München veel de aanval zal zoeken.

Dit zal echter tot grote ruimtes achter de verdediging leiden en iemand als Danjuma zou daar gebruik van kunnen maken. Villarreal wist afgelopen weekend niet te winnen. Na een boeiende wedstrijd in eigen huis tegen Athletic Bilbao was de eindstand 1-1 en wist Alfonso Pedraza te scoren namens Villarreal.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat Bayern München zich gaat herpakken in eigen huis, net zoals dat tegen Red Bull Salzburg het geval was. De bookmakers lijken hierin mee te gaan, gezien de quotering van 1.22 die hier op staat.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Bayern München wint beide helften” voor 2.50, “Beide teams scoren; nee” voor 1.95 en “Bayern München scoort in beide helften” voor 1.72.