Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Paris Saint-Germain – Benfica: Onze Champions League voorspelling

De meeste mensen dachten dat Paris Saint-Germain vorige week eenvoudig zou gaan winnen van Benfica. Uiteindelijk bleek dit verre van de waarheid en in Lissabon hadden de Parijzenaren het knap lastig met de nieuwe ploeg van Roger Schmidt. Weet PSG ditmaal wel te winnen van de Portugese topploeg of wordt het spannend in groep H van de Champions League? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Paris Saint-Germain wint

Paris Saint-Germain

Afgelopen week had PSG het dus behoorlijk lastig met Benfica. PSG kwam nog op vroeg op voorsprong dankzij een goal van Messi, maar een eigen goal van Danilo Pereira zorgde dat het bij rust 1-1 stond. PSG en Benfica wisten vervolgens beide niets aan deze stand te veranderen. PSG was weliswaar dominant, maar ze hadden het moeilijk om grote kansen te creëren en de verdediging van Benfica kon hierdoor eenvoudig stand houden. Afgelopen weekend had PSG weer moeite met scoren. Tegen Stade de Reims, de huidige nummer 15 in de Ligue 1 bleef de brilstand 90 minuten op het bord staan.

Afgelopen weekend kregen veel mensen rust, maar Kylian Mbappe mocht wel in de basis starten. De Franse superster is een van de grootste namen bij PSG en dit seizoen is hij al goed voor 8 goals in de competitie. Ook Messi is het seizoen goed begonnen en de Argentijn is vaak belangrijk met zijn assists. De absolute sterspeler van PSG is dit seizoen Neymar. De Braziliaan is gedeeld clubtopscorer met Mbappe en heeft samen met Messi de meeste assists.

Benfica

Benfica hield in eigen huis dus goed stand tegen PSG, maar de Portugezen hadden de wedstrijd ook kunnen winnen. De ploeg van Roger Schmidt wist in de omschakeling veel grote kansen te creëren, maar ze gingen hier niet zorgvuldig genoeg mee om. Afgelopen weekend nam Benfica het op tegen Rio Ave, dat momenteel op de 11e plek staat in de Portugese competitie. In eigen huis werd het 4-2 voor Benfica. Evenals bij PSG kregen de belangrijkste spelers van Benfica rust. Mensen als Grimaldo, Rafa Silva en David Neres begonnen op de bank en zijn dus okselfris voor de wedstrijd tegen PSG.

Diogo Goncalves speelde afgelopen weekend wel in de basis en de spits was goed voor twee goals. De 21-jarige heeft dit seizoen 6 goals gemaakt voor Benfica en hiermee is hij clubtopscorer. Iemand die ook een goed rendement levert voor Benfica is Joao Mario. Hij heeft de meeste assists voor Benfica en is ook de vaste penaltynemer. Dit seizoen heeft hij nog niet gefaald van de stip en is hij 3/3 vanaf elf meter.

Onze voorspelling

Ondanks de teleurstelling van afgelopen weekend verwachten wij dat PSG in eigen huis gaat winnen van Benfica. In eigen huis zijn de Parijzenaren historisch gezien erg sterk in de Champions League en met een volledig uitgeruste Messi en Neymar moet PSG wel weten te winnen. De bookmakers zien PSG ook als topfavoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.40

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Kylian Mbappe scoort’ voor 1.95, ‘Paris Saint-Germain scoort in beide helften’ voor 1.83 en ‘Dubbele kans: Benfica wint of gelijkspel’ voor 2.75. Deze quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Parc des Princes en vindt plaats op dinsdag 11 oktober om 21:00.