18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | Commerciële inhoud

Beste sportweddenschappen bonus in Nederland: wat zijn de verwachtingen?

In het najaar van 2021 verwachten we dat veel gokbedrijven een licentie zullen bemachtigen om in Nederland actief te worden. Vele nieuwe merken betekent ook dat er een beste bookmakers bonus zou kunnen verschijnen. Lees alvast wat dit zou kunnen betekenen als je straks de goksites gaat bezoeken.

We zetten een aantal gok merken op een rijtje die we wellicht straks kunnen bezoeken vanuit Nederland. In het overzicht zullen meer details verschijnen over de beste sportweddenschappen bonus zodra we meer informatie kunnen delen.

 

 

Bookmaker Welkomstbonus sportweddenschappen overige wedden bonus
bet365 bet365 bonus volgt binnenkort
Bet777 Bet777 bonus volgt binnenkort
Bwin Bwin bonus volgt binnenkort
betFIRST betFIRST bonus volgt binnenkort
NetBet NetBet bonus volgt binnenkort
TOTO volgt binnenkort volgt binnenkort
Mr Green Mr Green bonus volgt binnenkort
LeoVegas LeoVegas bonus volgt binnenkort
ZEbet ZEbet bonus volgt binnenkort
Ladbrokes Ladbrokes bonus volgt binnenkort
PokerStars PokerStars bonus volgt binnenkort
ComeOn ComeOn bonus volgt binnenkort

Beste sportweddenschappen bonus: de verwachtingen

Op dit moment weten we nog niet precies welke beste bookmakers bonus er in Nederland zal verschijnen. In landen waar het legaal is om online te wedden zien we regelmatig diverse bonussen en promoties terug, daarom is de kans groot dat we een vergelijkbare wedden bonus terug zullen zien in Nederland nadat de bedrijven licenties hebben verkregen waarmee het legaal wordt om te wedden op de goksite.

Nadat de bookmakers toegankelijk zijn zullen we op zoek gaan naar de beste sportweddenschappen bonus. Om dit te kunnen doen zullen we een analyse maken gebaseerd op verschillende criteria. Ook zullen we de goksites grondig testen en onderzoeken zodat we je een volledig beeld kunnen geven van wat je kunt verwachten en je wellicht helpen een keuze te maken voor de beste bookmakers bonus, die keuze maak je zelf en daarin blijf je tevens volledig vrij om voor een andere goksite te kiezen.

Bekijk voordat je een wedden bonus activeert altijd eerst de voorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Door verantwoord en veilig te gokken zorg je ervoor dat de risico’s binnen de perken blijven en je een prettige gok ervaring zou kunnen hebben.

Beste Sportweddenschappen Bonus

Basisprincipe van een online welkomstbonus sportweddenschappen

De welkomstbonus sportweddenschappen is voor nieuwe spelers die een account aanmaken bij een online bookmaker. Als de goksite ervoor kiest je deze optie te geven dan zijn er verschillende opties.

De meeste welkomstbonussen zijn in de vorm van een eerste stortingsbonus. Hierbij kan de bookmaker het bedrag dat je stort ophogen met een bepaald percentage of aanvullen met free bets om weddenschappen uit te testen zonder dat je meteen speelt met het geld dat je gestort hebt.

Een andere vorm van een welkomstbonus kan een registratiebonus zijn. Hiermee zou je een bonus kunnen krijgen voor het aanmaken van je account zonder dat er een storting vereist is. Zo zou je wellicht een free bet kunnen krijgen om een wedstrijd te spelen.

Let op dat er in alle situaties waar je een bonus kunt krijgen ook specifieke bonus voorwaarden zullen gelden. Zo zul je een bonus meestal binnen een bepaalde periode moeten hebben ingezet. Er kunnen ook specifieke regels zijn over het inzetten en rondspelen van de bonus voordat het mogelijk wordt om eventuele verdiensten uit te laten betalen. Ook zul je meestal een minimaal bedrag moeten storten voordat je een bonus tot een bepaalde maximale waarde kunt ontvangen. We weten de details van de specifieke voorwaarden van een welkomstbonus sportweddenschappen in Nederland nog niet, meer informatie zal terug te vinden zijn op de website van de bookmaker zodra je er toegang tot hebt.

Sport wedden bonus soorten

De beste bookmakers bonus kan verschillende vormen hebben wanneer de bookmakers naar Nederland komen. We zullen een aantal populaire opties voor een wedden bonus toelichten.

 • Match bonus voor stortingen: als je geld stort in je spelersaccount zou de bookmaker met deze bonus het bedrag kunnen verdubbelen. Er zal in de meeste gevallen een minimaal bedrag gelden voor de storting en een maximaal te ontvangen bonus waarde. Lees de voorwaarden zodra deze beschikbaar zijn.
 • Free bets: in het geval dat de bookmaker je free bets geeft kun je deze onder bepaalde voorwaarden inzetten om een gratis weddenschap aan te gaan. Deze zou je bijvoorbeeld kunnen krijgen als een stortingsbonus. Bij een juiste voorspelling zul je het gewonnen bedrag minus de waarde van de free bet ontvangen.
 • Winst boost: mocht je een winst boost kunnen activeren zouden de potentiële verdiensten onder bepaalde voorwaarden hoger kunnen zijn dan zonder deze boost. Bookmakers kunnen ervoor kiezen om spelers een winst boost te laten activeren voor speciale wegcategorieën of gedurende een beperkte periode.
 • Odds boost: een bookmaker zou voor specifieke weddenschappen of categorieën de quotering kunnen verhogen met een boost. Hiermee zal de mogelijke winst hoger kunnen worden dan gebruikelijk het geval zou zijn voor een inzet op de bepaalde weddenschap.

Beste welkomstbonus

Een welkomstbonus sportweddenschappen zul je straks wellicht in verschillende vormen kunnen vinden. Daarnaast zou het de beste vorm van een bonus kunnen zijn omdat bookmakers er door het bieden van een welkomstbonus er zeker van willen zijn dat je je inschrijft op de website. Daardoor zullen welkomstbonussen vaak een aantrekkelijke vorm hebben om het gok platform te proberen zonder direct je eigen geld in te zetten.

Leer meer over deze welkomstbonus door de speciale bonus code pagina te bezoeken.

Beste wedden bonus voor terugkerende spelers

De beste bookmakers bonus zal naast welkomstbonus waarschijnlijk ook opties bieden voor trouwe spelers die het gok platform regelmatig bezoeken. Ook voor loyaliteit bonussen kunnen goksites kiezen voor diverse opties. We zullen er een aantal toelichten die we wellicht straks in Nederland zullen zien.

 • VIP club: bookmakers kunnen loyale spelers belonen door een loyaliteitsprogramma aan te bieden. Leden kunnen bij dergelijke VIP programma’s meestal sparen voor exclusieve privileges en genieten van de beste service en voordelen. Meestal heeft een VIP club diverse niveaus waaraan steeds royalere voordelen worden gekoppeld. Het zou kunnen dat je automatisch lid wordt van een loyaliteitsprogramma zodra je je aanmeldt bij een bookmaker, soms zul je je echter eerst aan moeten melden voordat je begint met het verzamelen van punten.
 • Periodieke uitdagingen: een bookmaker zou speciale uitdagingen kunnen aanbieden waaraan je deel zou kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een leaderboards waarin je een rank kunt behalen om een flinke prijzenpot te verdelen onder deelnemers, of speciale jackpots voor als je alle wedstrijden van een bepaald toernooi juist voorspelt en meer.
 • Vriendenbonus: de goksite zou je een bonus kunnen geven als je nieuwe spelers uitnodigt om zich te registreren op de website. Meestal als deze bonus wordt aangeboden krijgen jullie beide een beloning nadat een nieuwe speler zich via jouw uitnodiging registreert en een eerste storting heeft gemaakt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden en we weten nog niet welke bonussen voor terugkerende spelers er in Nederland zullen komen. Daar verwachten we binnenkort meer over te kunnen delen als de goksites toegankelijk worden.

Beste sportweddenschappen bonus voor mobiel

Een beste bookmakers bonus zou ook exclusief beschikbaar kunnen zijn voor spelers via een mobiel apparaat (smartphone, tablet…). Het komt wat minder vaak voor, de meeste bonussen zullen zowel op de goksite als binnen de mobiele browser en app werken als deze middelen beschikbaar worden in Nederland. Wie weet, wellicht zullen diverse bookmakers in Nederland kiezen voor een beste sportweddenschappen bonus exclusief voor mobiele gebruikers. We zullen nog even moeten wachten om daarachter te komen.

Sportweddenschappen Bonus voor Mobiel

Beste middelen voor stortingen en uitbetalingen

Om straks in Nederland een beste bookmakers bonus te kunnen claimen zul je in veel gevallen een storting moeten doen. Hiervoor verwachten we dat je zou kunnen kiezen uit verschillende opties. Welke transactiemogelijkheden de bookmakers beschikbaar zullen maken in Nederland weten we nog niet, maar enkele populaire opties zijn:

 • iDEAL
 • credit / debit card
 • eWallets
 • PayPal
 • Paysafe en meer

Nadat het mogelijk wordt om een account aan te maken bij een bookmaker in Nederland zul je daar terecht kunnen voor meer informatie over de beschikbare betaalopties en de bijbehorende voorwaarden.

Beste Klantenservice

Naast het bieden van de beste bookmakers bonus zullen de goksites in Nederland ook rekening moeten houden met de support die er zal komen voor klanten. Zo zul je op de website waarschijnlijk de meeste informatie zelf kunnen vinden dankzij hulppaginas, blogs en antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ’s). Wanneer je toch persoonlijke ondersteuning nodig hebt zullen er waarschijnlijk diverse opties komen. Bijvoorbeeld een live chat of een contactformulier/e-mailadres. Er kunnen telefonische opties komen of ondersteuning via Social Media (Facebook, Twitter…). Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden die wellicht beschikbaar zullen worden, er zullen misschien ook nog andere opties komen. Daar komen we pas achter wanneer de goksites actief zijn in Nederland.

Beste bookmakers bonus F.A.Q.

Ter afronding hebben we antwoorden verzameld op enkele vragen over de beste bookmakers bonus die we wellicht terug zullen zien in Nederland.

Wat is de beste sportweddenschappen bonus?

De beste sportweddenschappen bonus zou voor iedereen anders kunnen zijn en hangt af van je eigen voorkeuren en behoeften. De bonussen die wij als beste beschrijven hoeven niet per se het beste voor jou persoonlijk te zijn. Daarom zul je wanneer goksites actief worden in Nederland zelf kunnen kiezen wat voor bonus voor jou het beste is.

Kan ik de beste bookmakers bonus meerdere keren claimen?

Een welkomstbonus is voor nieuwe spelers, maar daarna zou een bookmaker regelmatig bonussen kunnen bieden aan bestaande spelers. Wat de voorwaarden voor het claimen van de beste bookmakers bonus precies zullen zijn weten we nog niet. Deze informatie zal terug te vinden zijn op de goksite zodra deze actief is in Nederland.

Welke voorwaarden gelden er voor de beste sportweddenschappen bonus?

Het is net iets te vroeg om je de voorwaarden van de beste bookmakers bonus te kunnen geven. Nadat de bookmakers verschijnen in Nederland zullen voorwaarden per bonus kunnen verschillen en tegen die tijd terug te vinden zijn op de goksite.

Wanneer kan ik een wedden bonus claimen?

Dit zou kunnen wanneer een bookmaker een Nederlandse goklicentie heeft en je legaal kunt wedden op de site. Als de bookmaker een bonus beschikbaar stelt zullen er voorwaarden gelden voor het claimen van de bonus. Zo zullen welkomstbonussen alleen voor nieuwe klanten zijn die ervoor kiezen een account aan te maken. Ook zou er in sommige gevallen een bonus code nodig kunnen zijn. De voorwaarden zullen terug te vinden zijn op de goksite nadat deze toegankelijk wordt vanuit Nederland.

18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | Commerciële inhoud