Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betsson betaling: onze verwachtingen

 ⚠️Aanbieder Betfirst is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Zodra Betsson live is in Nederland en je hier wilt gaan spelen, dan zul je waarschijnlijk een Betsson betaling moeten doen. Met deze betaling kun je vervolgens met je geld gaan gokken hier. Zodra je dan eenmaal klaar bent met gokken kun je bij Betsson geld opnemen.

Stappenplan voor betalingen

Hoewel we nog niet met zekerheid kunnen zeggen hoe het Betsson storten en geld opnemen precies gaat. Hebben we wel een verwachting van hoe het waarschijnlijk zal gaan.

Hoe te storten

Om je Betsson betaling te doen, zodra ze eenmaal live zijn in Nederland, moet je waarschijnlijk de volgende stappen doorlopen.

 • Ga naar de website
 • Klik op Betsson registratie
 • Vul de gevraagde gegevens in
 • Voer eventueel een Betsson bonuscode in
 • Kies je betaalmethode en het gewenste bedrag
 • Voer je Betsson betaling uit
 • Begin met spelen.

Hoe geld op te nemen

Bij Betsson geld opnemen zal waarschijnlijk op een vergelijkbare manier gaan. Ook hiervoor geldt dat we dit pas met zekerheid kunnen zeggen als ze eenmaal online zijn in Nederland.

 • Ga naar de website
 • Log in op je account
 • Ga naar geld opnemen
 • Kies je betaalmethode en het gewenste bedrag
 • Voer het Betsson geld opnemen uit
 • Wacht tot het geld op je rekening staat.

Hoewel we nog niet met zekerheid kunnen zeggen hoe lang een uitbetaling zal duren verwachten we dat dit maximaal een aantal werkdagen zal zijn. Daarnaast is het zelfs mogelijk dat dit al op dezelfde dag kan gebeuren.

Betsson Betaling

Betsson betaalmethoden

Zoals je in het stappenplan al kon zien. Is het nodig om een Betsson betaalmethoden te kiezen voordat je kunt storten of geld op kunt nemen. Waarschijnlijk zullen dezelfde betaalmethoden beschikbaar zijn met of zonder Betsson promotiecode. Welke betaalmethoden dit precies gaan worden weten we nog niet. Maar in de volgende tabel kun je zien welke we verwachten voor de Betsson betaling.

BetaalmethodenMin. / Max. stortingTransactiekostenTijdsduur
iDealbinnenkortbinnenkortbinnenkort
Creditcardbinnenkortbinnenkortbinnenkort

Ook op het gebied van Betsson geld opnemen kun we nog niet met zekerheid zeggen welke betaalmethoden beschikbaar gaan worden. Als we echter kijken naar de rest van de Nederlandse markt en hoe de wetgeving werkt. Dan verwachten we de volgende opties voor het Betsson geld opnemen.

BetaalmethodenMin. / Max. stortingTransactiekostenTijdsduur
Bankoverschrijvingbinnenkortbinnenkortbinnenkort

Betsson iDeal: hoe het werkt

Je kunt waarschijnlijk bij Betsson iDeal gaan gebruiken. De reden dat we dit verwachten is omdat dit een van de vereisten is voor het ontvangen van een Nederlandse licentie. Deze licentie is nodig om legaal in Nederland hun diensten aan te mogen bieden. Dit betekent dat we verwachten dat je bij Betsson iDeal gaat kunnen gebruiken.

Betsson PayPal: hoe het werkt

We verwachten niet dat je bij Betsson PayPal gaat kunnen gebruiken. Dit omdat PayPal niet een toegestane betaalmethode is vanuit de Nederlandse wetgeving voor het gokken. Aangezien we verwachten dat ze zich aan de regels willen houden verwachten we bij Betsson PayPal niet.

Betsson Trustly: hoe het werkt

Ook verwachten we bij Betsson Trustly niet. Hoewel het wel is toegestaan, lijkt het te veel op iDeal. En iDeal is in Nederland zoveel groter, dat we niet verwachten dat Betsson Trustly gaat gebruiken.

Betsson Paysafe: hoe het werkt

We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat je bij Betsson Paysafe niet kunt gebruiken. Vanwege de anonimiteit die bij deze betaalmethode hoort, is het geen geschikte optie vanuit de Nederlandse wetgeving en verwachten wij andere betaalmethodes in de plaats van Paysafe.

Betsson Visa: hoe het werkt

We verwachten wel dat je bij Betsson Visa gaat kunnen gebruiken. Het is de meest gebruikte kaart ter wereld. Daarnaast staat het op je eigen naam, waardoor het makkelijk te achterhalen is van wie het geld is. Dit is een van de vereiste vanuit de Nederlandse wet, waardoor wij verwachten dat je bij Betsson Visa kunt gebruiken.

Betsson creditcard: hoe het werkt

Ook verwachten we dat je bij Betsson creditcard kunt gebruiken. Dit heeft dezelfde redenen als Visa. Het is dan ook niet zo gek dat we verwachten dat je bij Betsson creditcard gaat kunnen gebruiken.

Betsson Afterpay: hoe het werkt

De kans dat je bij Betsson Afterpay kunt gebruiken achten we klein. Het is een betaalmethode waar iedereen de openstaande factuur kunt betalen. Hierdoor kun je gokken met geld dat je en nog niet hebt en van iemand anders. Hierdoor verwachten we niet dat je bij Betsson Afterpay kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen

We gaan nu een aantal veelgestelde vragen beantwoorden.

Wat zijn de transactiekosten?

Deze zijn nog niet bekend.

Hoe werkt ‘proof of identity’?

Zodra je een account aanmaakt moet je onder andere je ID-kaart of paspoort uploaden. Dit wordt daarna gecheckt bij CRUKS. Deze combinatie is de proof of identity en zorgt ervoor dat je legaal mag gokken.

Wat zijn de minimal stortingen/opnames?

Deze zijn nog niet bekend, maar verwacht is dat dit om 5 euro zal gaan voor de Betsson betaling.

Wat is de tijdsduur?

We verwachten dat de Betsson betaling enkele seconden zal duren, waar Betsson geld opnemen waarschijnlijk maximaal 3-5 werkdagen zal duren.

Hoe annuleer ik een opname?

Het is nog niet bekend of dit gaat kunnen. Daarnaast zal dit waarschijnlijk moeten, voordat de opname is verwerkt.

Welke valuta zijn er beschikbaar?

Hoogstwaarschijnlijk zal alleen de euro beschikbaar zijn voor Betsson betaling.

Kan ik international betalingen doen via deze betaalmethoden?

Waarschijnlijk zal dit niet mogelijk zijn.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Dit is nog niet zeker, maar verwacht worden:

 • iDeal
 • Creditcards
 • Bankoverschrijving.

Betsson klantenservice

Als je problemen krijgt met de Betsson betaling, Betsson app, dan zul je contact op moeten nemen met hun klantenservice. We verwachten dat deze 24/7 beschikbaar zal zijn om je te helpen met je Betsson geld opnemen problemen. Waarschijnlijk kun je ze bereiken via de volgende kanalen:

 • Live chat
 • Telefoon
 • E-mail
 • Veelgestelde vragen pagina.
Ian de Man
27 artikelen
Ian is een schrijver en vertaler die sinds 2018 gespecialiseerd is in online casino’s en sportweddenschappen. Hij heeft een natuurlijke honger voor kennis en informatie en het is zijn passie om dit met zo veel mogelijk mensen te delen.