Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV vs Bodø/Glimt: Onze Europa League voorspelling

PSV trapt hun Europa League seizoen af met een wedstrijd tegen het Noorse Bodo/Glimt. De Eindhovenaren worden gezien als favoriet voor deze wedstrijd en als zij de volgende ronde van de Europa League willen bereiken is dit een must-win wedstrijd. Weet PSV zijn favorietenrol waar te maken of verrast Bodo/Glimt in Eindhoven? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

PSV Eindhoven
Bodoe/Glimt
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 08/09/2022 16 h 13 min.

Onze voorspelling: PSV

PSV

PSV heeft een slechte aanloop richting hun wedstrijd met Bodo/Glimt. De Eindhovenaren moesten afgelopen weekend op bezoek bij FC Twente, maar in Enschede kwamen zij al snel op achterstand. Vaclav Cerny was in de eerste helft tweemaal trefzeker voor FC Twente. PSV wist nog namens Guus Til te scoren in de tweede helft, maar het was niet genoeg voor een resultaat en PSV ging voor het eerst dit seizoen onderuit in de Eredivisie.

Hiervoor was PSV nog ongeslagen in de competitie en dat komt mede dankzij Xavi Simons, die dit seizoen erg sterk is begonnen bij zijn nieuwe ploeg. De middenvelder die tijdelijk ook als spits fungeert was al goed voor zes doelpunten en twee assists in de Eredivisie. Ook Gakpo en Veerman zijn sterk aan het seizoen begonnen en wij verwachten dat deze drie spelers ook belangrijk zullen zijn tegen Bodo/Glimt.

Bodø/Glimt

De Noren hebben ook een slechte generale repetitie achter de rug. Bodo/Glimt speelde afgelopen weekend tegen hun grootste titelrivaal; Molde FK. Molde FK kwam op bezoek bij Bodo/Glimt en hier waren zij veel te sterk voor de tegenstander van PSV. In Bodo werd het uiteindelijk 1-4 voor Molde FK, wat laat zien dat Bodo/Glimt ook niet in al te goede doen is op het moment.

Op de transfermarkt heeft Bodo/Glimt weinig gekke dingen uitgespookt. Zo werden er enkele spelers uit de Noorse competitie transfervrij overgenomen en werden er weinig spelers verkocht. Erik Botheim en Patrick Berg zijn de enige belangrijke spelers die vertrokken zijn bij Bodo/Glimt. De belangrijkste speler van Bodo/Glimt dit seizoen is Amahl Pellegrino die in de vorige zomer transfervrij overkwam uit de Saudische competitie.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat PSV in eigen huis eenvoudig gaat winnen van Bodo/Glimt. PSV heeft simpelweg een betere selectie en tijdens een Europese avond heeft PSV ook enorm veel aan de fanatieke thuisfans. Bookmakers zien PSV ook als de grote favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.36.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Xavi Simons scoort’ voor 3.10, ‘PSV scoort in beide helften’ voor 1.90 en ‘PSV wint na achterstand’ voor 6.00.

1 artikelen