Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bodø/Glimt – PSV: Onze Europa League voorspelling

Na een indrukwekkende wedstrijd tegen Arsenal is PSV al zeker van overwintering in de Europa League. In hun laatste wedstrijd tegen het Noorse Bodø/Glimt kan PSV sportieve revanche halen voor een gelijkspel in eigen huis. Een mooie kans om het team te rouleren en nieuwe spelers een kans te geven. Weet PSV in Noorwegen te winnen of wint Bodø/Glimt van de Eindhovenaren? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV wint

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt verkeert de laatste tijd niet in al te beste vorm. In de Noorse competitie, die al ver gevorderd is, staat Bodø/Glimt op de tweede plek en moeten zij vrezen om hun plekje voor Europese playoffs niet kwijt te raken aan de nummer 4, Lillestrom. In de Europa League wist Bodø/Glimt 4 punten te pakken in 5 wedstrijden. Bodø/Glimt won van FC Zürich en pakte in Eindhoven een punt tegen PSV. Afgelopen weekend verloor Bodø/Glimt met 3-2 van Rosenborg in een Noorse topwedstrijd en daarvoor verloren zij op bezoek bij FC Zürich in de Europa League. De vorm is de laatste week dus ver te zoeken bij Bodø/Glimt.

Bij Bodø/Glimt zijn er een paar spelers die we in de gaten moeten houden. de beste speler van het seizoen is Pellegrino. De 32-jarige aanvaller is de clubtopscorer en de speler met de meeste assists voor Bodø/Glimt in de Noorse Eliteserien. Hugo Vetlesen is een andere belangrijke speler voor Bodø/Glimt en verder moet Bodø/Glimt het hebben van een goede organisatie en hebben zij weinig echte sterspelers.

PSV

PSV verkeert dit seizoen in topvorm. De Eindhovenaren staan momenteel tweede in de Eredivisie en ze wisten afgelopen weekend overtuigend te winnen van NEC. Daarvoor werd er terecht gewonnen van Arsenal in de Europa League, wat betekent dat PSV gaat overwinteren in de Europa League. In eigen huis wist PSV dit seizoen alles te winnen. Het enige smetje op het thuisrecord dit seizoen was toen Bodø/Glimt op bezoek kwam.

Bij PSV zijn er dit seizoen twee spelers die er met kop en schouder bovenuit steken. Dat zijn Cody Gakpo en Xavi Simons. Met name het rendement van Gakpo is erg hoog en de linksbuiten van PSV neemt zijn ploeg vaak bij de hand. Met 9 goals en 11 assists is hij de topscorer van de Eredivisie en ook de speler met de meeste assists. Verder lijkt ook Simons fantastisch te passen in Eindhoven. De talentvolle spelmaker wordt overal en nergens gebruikt door van Nistelrooy, maar speelt zelden een slechte wedstrijd. Met zijn spelinzicht en techniek kan hij het de verdediging van Bodø/Glimt erg lastig gaan maken.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat PSV gaat winnen van Bodø/Glimt. Voor beide ploegen betekent de wedstrijd weinig en de kans is dan ook groot dat beide ploegen hun team gedeeltelijk gaan routeren. De bookmakers zien PSV ook als favoriet en bij BetCity vind je momenteel een quotering van 2.10.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Cody Gakpo scoort’ voor 2.00, ‘Xavi Simons scoort’ voor 4.00 en ‘PSV wint beide helften’ voor 6.25. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Aspmyrastadion in Bodø en vindt plaats op donderdag 3 november om 21:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.