Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Marokko vs Brazilië: Onze internationale voorspelling

Marokko maakte een fantastische indruk op het WK, door de halve finales te bereiken. De Leeuwen van de Atlas lieten voor het eerst in lange tijd echt van zich merken en zij zullen deze positieve lijn door willen zetten. Weet Marokko in eigen huis van Brazilië te winnen in hun vriendschappelijke interland? Wij geven je onze gratis internationale voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Brazilië wint

Marokko

Marokko wist tijdens het WK een goede indruk te maken, door de halve finales te bereiken. Marokko werd eerste in hun groep met België, Kroatië en Canada. Hierna wisten zij te winnen van Spanje in de achtste finales en schakelden zij Portugal uit in de kwartfinales. De halve finale werd vervolgens van Frankrijk verloren en Kroatië wist ditmaal wel te winnen in de wedstrijd om de derde plaats. Sindsdien heeft Marokko geen wedstrijd meer gespeeld en zij zullen het nu dan voor het eerst weer opnemen tegen Brazilië.

Dit gaan zij doen met vrijwel hetzelfde team als dat op het WK aanwezig was. Amrabat en Hakimi waren enkele van de sterkhouders en ook doelman Bono is weer van de partij. Ziyech en Mazraoui zijn ook opgeroepen door Walid Regragui en ook Ounahi, Boufal en En-Nesyri kunnen voor Marokko spelen tegen Brazilië.

Brazilië

Brazilië stelde tijdens het WK teleur, door in de kwartfinales op strafschoppen uitgeschakeld te worden door Kroatië. Daarvoor wonnen zij weliswaar van Servië, Zuid-Korea en Zwitserland, maar in de groepsfase verloren zij ook van Kameroen, toen zij weliswaar al de volgende ronde hadden bereikt. Ook Brazilië heeft sinds het WK geen wedstrijd meer gespeeld, wat het een erg interessante ontmoeting maakt.

Ederson is de doelman voor deze interlandperiode, aangezien Allison Becker niet is opgeroepen. Casemiro, Vinicius en Antony zullen ook belangrijk gaan zijn voor de ploeg van Tite, aangezien een hoop andere sterspelers ook ontbreken. Neymar, Marquinhos, Richarlison en Gabriel Jesus zijn bijvoorbeled niet opgeroepen, en veel spelers uit de Braziliaanse competitie krijgen de kans van Tite.

Onze voorspelling

Wij denken dat Brazilië gaat winnen van Marokko, al zal het niet gemakkelijk zijn voor de Brazilianen. Zij missen namelijk een hoop sterspelers, terwijl Marokko al hun belangrijkste spelers heeft opgeroepen. Ook zal het thuisvoordeel van de felle Marokkaanse fans zwaar wegen in dit duel. De bookmakers zien Brazilië toch als grote favoriet, wat onder meer blijkt uit de bet365 quotering van 1.53 op een overwinning van de uitspelende ploeg.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Yousef En-Nesyri scoort’ voor 4.33, ‘Dubbele kans: Marokko wint of gelijkspel’ voor 2.37 en ‘Brazilië scoort in beide helften’ voor 2.37. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst.

Onze andere internationale voorspellingen

Maar Brazilië vs Marokko is niet de enige internationale wedstrijd in de komende week. Op Kelbet kun je ook een kijkje nemen naar onze andere internationale voorspellingen:

Wanneer is de wedstrijd?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Stade Ibn-Batouta in Tanger en vindt plaats op zaterdag 25 maart op 23:00.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.