Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bwin bonuscode voor 2023: wat kun je verwachten?

⚠️ Aanbieder Bwin is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Wij verwachten dat Bwin binnenkort in Nederland zal verschijnen, wanneer ze een vergunning ontvangen. Zodra dit zover is zullen wij deze pagina updaten en geven we je een complete Bwin review. Deze bookmaker heeft veel kansen om deze goklicentie te krijgen, daarom bespreken wij alvast wat voor bonussen je zult kunnen verzilveren. Een Bwin bonus is op dit moment nog niet beschikbaar. Wanneer deze artikel verschijnt is de goksite nog niet actief, maar hier zijn alvast onze voorspellingen. 

 

Wat kan ik verkrijgen met de Bwin bonuscode?

Bwin bonusBonus detailsBonuscode Bwin
Bwin welkomstbonusbinnenkortbinnenkort
1e stortingsbonusbinnenkortbinnenkort
Bwin freebetbinnenkortbinnenkort

Bwin bonuscode: stap voor stap instructies

 1. Maak een profiel aan op de website van Bwin.
 2. Vul het formulier in met je gegevens en de Bwin bonuscode.
 3. Bevestig je inschrijving door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
 4. Activeer je account via de link in je mailbox.
 5. Meld je aan en claim je bonus.

Wanneer de aanbieder in Nederland actief is komt er meer informatie over de verschillende bonussen die je kunt gebruiken. 

Bwin bonusvoorwaarden

Omdat er nog geen bonus beschikbaar is in Nederland, weten we nog niet precies wat de voorwaarden ervan zullen zijn. Toch geven wij jou hieronder enkele meest voorkomende voorwaarden. Lees altijd goed de bonusvoorwaarden door voor dat je een bonus activeert.

 • Je zult de bonus in een beperkte tijd moeten gebruiken
 • Er is vaak een minimum stortingsbedrag
 • Je kunt waarschijnlijk de bonus niet direct kunnen laten uitbetalen
 • Zonder een code krijg je geen bonus

We raden jou aan om altijd de specifieke voorwaarden van een bonus direct op de website van de aanbieder te bekijken.

Bwin andere promoties

Naast de Bwin welkomstbonus, verwachten we ook andere promoties. Welke dat zullen zijn weten wij nog niet omdat ze nog niet in Nederland actief zijn. Daarom geven wij je alvast een paar voorbeelden van wat je kunt verwachten.

Accumulator bonus: freebets

Het zal kunnen dat Bwin freebets beschikbaar maakt. Hiermee zul je dan een gratis weddenschap kunnen plaatsen. Op deze manier kan je zonder risico wedden. Dit kan eenvoudig zijn om de website te ontdekken.

​​Alternatieven voor Bwin

Zoals je weet is Bwin nog niet actief in Nederland. Dit betekent niet dat het niet mogelijk is om op sport te wedden en poker te spelen. BetCity is een prima alternatief als je op zoek bent naar een vergelijkbaar aanbod van sporten en spellen. Inderdaad, als je een sportliefhebber bent, zul je hoogstwaarschijnlijk iets vinden dat bij je past. Je vindt er namelijk populaire sporten zoals voetbal of tennis, maar ook minder bekende sporten zoals jai alai. Als dit je interesseert, neem dan gerust een kijkje op onze pagina met de BetCity Nederland bonus code. Je vindt er niet alleen de stappen om de code te verzilveren, maar nog veel meer. Je zult hoogstwaarschijnlijk het antwoord vinden op de meeste van je vragen.

Vergelijk andere promotiecodes en bonussen met Bwin hier.

Bwin wed markten

Gokkers die van afwisseling houden zullen bij Bwin zeker hun gading vinden. Bwin zal waarschijnlijk een grote selectie met diverse sporten aanbieden. Hierin zul je een de beste competities ter wereld kunnen vinden. Denk bijvoorbeeld aan het WK voetbal of zelf de Olympische Spelen.

De belangrijkste sporten zullen allemaal wel worden aangeboden, zoals voetbal, honkbal, basketbal, hockey, tennis en wielrennen. Maar we verwachten dat minder populaire sporten ook aanbod komen. Denk maar aan curling, atletiek, cricket, badminton, snooker, darts, schansspringen en rugby.

Bwin live wedden en streaming

Live wedden is erg populair bij bookmakers. Dit is wanneer je kunt wedden terwijl de wedstrijd bezig is. Hiermee volg je wedstrijdstatistieken en kun je inzetten op de verschillende wedstrijden zoals voetbal, tennis of basketbal.

Gecombineerd met livestreams kan je de wedstrijd bekijken en gelijk er op inzetten. Deze streams zijn meestal alleen aangeboden bij de populairste sporten of grote evenementen. Niet alle bookmakers bieden deze functie aan, maar we verwachten het wel van Bwin.

Bij sommige bookmakers kun je alleen de livestream bekijken als je aan een aantal voorwaarden voldoet. Je moet bijvoorbeeld een actieve weddenschap op de wedstrijd hebben of in ieder geval een account bij de aanbieder. Hoe het bij de website van Bwin zal zijn weten we nog niet.

Bwin app

Met de komst van de bookmarker hopen we ook een Bwin app te kunnen downloaden. Met een mobiele applicatie kun je overal op je favoriete team of wedstrijd inzetten.

Of er een speciale Bwin bonus komt voor de app weten we nog niet. In de meeste gevallen heb je toegang tot hetzelfde aanbod als op de website. Ook zijn live wedden en livestreams meestal op de app bruikbaar.

Bwin betaalopties

Met de komst van een nieuwe website heb je waarschijnlijk vragen over de verschillende betaalmethodes. De exacte Bwin betaalmethoden zijn nog niet bekend, omdat de website nog niet in Nederland live is. Toch kunnen we je alvast enkele mogelijkheden geven die beschikbaar zullen worden.

 • Apple Pay
 • Bankoverschrijving
 • Instant Banking
 • Maestro
 • Mister Cash
 • PayPal
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Sofort Banking

Bwin klantenservice

Naar de lancering van de goksite zul je misschien vragen hebben over een eventuele Bwin promotiecode of Bwin welkomstbonus. Je moet nog even geduld hebben. Pas als de website live is zullen weten op welke manieren je met de klantenservice contact op kunt nemen. Hieronder geven we je enkele mogelijkheden die je op de site zult kunnen vinden.

 • Live chat
 • E-mail
 • Telefoon
 • Twitter
 • F.A.Q.

Onze mening over Bwin

Het is nog te vroeg om onze mening te geven over een Bwin promotiecode. Dit kan natuurlijk pas wanneer de site online komt. Zodra het zover is zullen we onze mening updaten.

Bwin bonuscode FAQ

In deze FAQ geven antwoord op enkele vragen over Bwin promotiecodes en bonussen.

Is er momenteel een Bwin bonuscode beschikbaar?

Op dit moment is de bookmaker in Nederland nog niet actief en dus is er nog geen Bwin bonus beschikbaar.

Wie kan aanspraak maken op de bonus?

Je kunt op dit moment nog geen Bwin promotiecode verschilferen. Dit zal waarschijnlijk veranderen wanneer de website online komt.

Is er een mobiele bonus?

De mobiele app en website zijn nog niet beschikbaar, dus is er ook nog geen Bwin bonuscode.

Kan ik deze bonus claimen in combinatie met andere aanbiedingen?

Dat zullen we pas weten wanneer de bookmaker live is. De voorwaarden van een eventuele Bwin promotiecode worden dan pas bekent.

Het lukt niet om de Bwin bonuscode te verkrijgen, wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen, dat is normaal. De bookmaker is nog niet actief en biedt nog geen bonus aan. Nadat de website gelanceerd is zal je een eventuele Bwin promotiecode kunnen verzilveren.

Puck
43 artikelen
Puck is een grote voetbalfan die naast de sport ook een liefde heeft voor poker - zowel online als offline.