Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – Cambuur: Onze Eredivisie voorspelling

De titelrace begint vorm te nemen en met een overwinning tegen Cambuur zit Feyenoord er middenin. Cambuur verkeert dit seizoen in mindere vorm en de Friezen vechten momenteel tegen degradatie en hebben de punt ook erg nodig. Verschillende belangen voor de teams, maar beiden met genoeg reden om ervoor te vechten. Wie weet er te winnen in de Kuip? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Feyenoord wint

Feyenoord

Feyenoord verkeert dit seizoen in goede vorm. De Rotterdammers staan momenteel derde met 3 punten achterstand op koploper PSV en zij wisten hun Europa League groep, na een knotsgekke laatste speelronde te winnen. Afgelopen weekend won Feyenoord van een andere degradatiekandidaat, FC Volendam. In het vissersdorpje werd het 0-2 voor de Rotterdammers, dankzij goals van Danilo en Szymanski.

De Braziliaan maakte tegen Volendam al zijn 8e goal van het seizoen. De strijd om de spitsrol bij Feyenoord is nog verre van over en Santiago Gimenez gaat het uitvechten met Danilo hierom. Vooralsnog heeft de Braziliaan betere cijfers, maar lijkt het waarschijnlijk dat Gimenez mag starten tegen Cambuur, vanwege het drukke schema van de Rotterdammers. Verder lijken alle nieuwe aankopen van Feyenoord goed te passen in het systeem van Slot. Met name Hancko en Szymanski passen zich moeiteloos aan en zijn meteen al van grote waarde voor de Rotterdammers.

Cambuur

Cambuur verkeert dit seizoen echter in een stuk mindere vorm. De Friezen staan momenteel 17e en doen het een stuk slechter dan vorig seizoen, toen zij in het linkerrijtje eindigden. Cambuur heeft 4 wedstrijden al niet meer gewonnen, maar hun laatste overwinning kwam wel tegen PSV. Topwedstrijden weet Cambuur wel raak mee dus, maar zij hebben het met name erg lastig tegen de kleinere clubs. Afgelopen weekend werd er met 0-1 verloren van NEC en dat was het weekend daarvoor ook dezelfde uitslag tegen FC Twente.

De beste speler van Cambuur dit seizoen is hun doelman, Joao Virginia. De Portugese goalie wordt gehuurd van Everton en is met 4.8 reddingen per wedstrijd enorm belangrijk voor de Friezen. Verder is ook Leon Bergsma bezig aan een sterk seizoen. Voor de doelpunten kijkt men bij Cambuur niet per se naar een specifieke speler. De topscorer is Mees Hoedemakers met 2 goals, maar Cambuur heeft dit seizoen enorm veel moeite om het net te vinden. Met 8 goals in 12 wedstrijden scoren zij het minst van alle ploegen in de Eredivisie.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Feyenoord gaat winnen van Cambuur. De Rotterdammers verkeren in goede vorm en Cambuur heeft al 4 wedstrijden niet meer gewonnen. Verder speelt Feyenoord nog eens thuis en hebben zij een bredere selectie dan Cambuur, wat hen de mogelijkheid geeft om te rouleren. De bookmakers zien Feyenoord ook als de grote favoriet en bij BetCity vind je momenteel een quotering van 1.20.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Feyenoord wint en houdt de nul’ voor 1.78, ‘Minder dan 2.5 doelpunten’ voor 2.55 en ‘Sebastian Szymanski scoort’ voor 3.40. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in de Kuip in Rotterdam en vindt plaats op donderdag 10 november om 20:00.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...