Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Celtic: Onze Champions League voorspelling

Real Madrid wist zich al te plaatsen voor de volgende fase in het miljardenbal. Voor Celtic eindigt het Europese avontuur hier echter. Met 4 punten achterstand op de nummer 3 kunnen zij zich zelfs niet meer plaatsen voor Europa League voetbal en zullen zij het dus moeten doen met de Schotse competitie voor de rest van het seizoen. In een wedstrijd die weinig meer betekent voor beide ploegen is er van alles mogelijk. Weet Celtic een resultaat te boeken in Madrid? Wij geven je onze Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Real Madrid

Real Madrid is dit seizoen sterk begonnen en zij staan momenteel eerste in LaLiga. Met 32 punten uit 12 wedstrijden lieten zij nog maar twee keer punten liggen. Dit gebeurde wel afgelopen weekend toen Girona op bezoek kwam. Dit puntenverlies maakt de LaLiga weer een stuk spannender en met Barcelona op slechts een punt achterstand lijkt ons de kans groot dat de focus daar op gaat liggen voor de komende tijd. Ancelotti heeft nu dan ook de kans om jeugdspelers of wisselspelers de kans te geven tegen Celtic en wij hopen dat hij dit ook gaat doen.

Mensen als Nacho Fernandez, Eden Hazard, Marco Asensio en Lucas Vazquez zijn slechts enkele voorbeelden van mensen die in de basis kunnen starten voor Real. De kans is groot dat hij zijn topscorers Valverde en Vinicius rust geeft, al weet je het met Ancelotti maar nooit. Wel kan hij deze wedstrijd gebruiken om Karim Benzema weer in wedstrijdvorm te krijgen. De Fransman miste de laatste 3 wedstrijden van de Koninklijke.

Celtic

Celtic verkeert dit seizoen in goede vorm en, zoals we ook van hen verwachten, staan zij op de eerste plaats in Schotland. In de Champions League verloopt het wat minder vlot, maar zij kunnen genoeg vertrouwen tanken uit de resultaten in hun eigen competitie. Afgelopen weekend won Celtic met 0-3 van Livingston en in het eigen land liet Celtic dit seizoen nog maar eenmaal punten liggen. Celtic vindt makkelijk het net, met 42 goals in 12 wedstrijden en zij wisten in de helft van hun wedstrijden de nul te houden.

De kracht van dit Celtic is hun veelzijdigheid. Zo hebben 5 spelers 4 goals of meer in de Schotse competitie. De Japanse Furuhashi is de topscorer in de Premiership en Abada en Giakoumakis, voormalig VVV, zitten hem met 6 goals op de hielen. Verder is Jota ook een wekelijkse uitblinker aan de kant van Celtic en de Schotten hebben simpelweg een enorm brede selectie met een hoop kwaliteiten.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Celtic en Real Madrid gelijk gaan spelen. Hoewel de wedstrijd voor beide ploegen weinig meer uitmaakt verwachten wij dat Celtic zichzelf zal willen bewijzen tegen de recordkampioen van de Champions League. Ook verwachten wij dat Ancelotti zijn team hevig gaat rouleren en dat dit voor problemen kan zorgen aan de kant van Real Madrid. De bookmakers zien Real Madrid als grote favoriet en momenteel vind je een quotering van 1.22 op een overwinning van de Koninklijke. Als Celtic wint heb je een quotering van 14.00 en bij een gelijkspel al van 7.00.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans: Gelijkspel of Celtic wint’ voor 4.75, ‘Kyogo Furuhashi scoort’ voor 4.60 en ‘Minder dan 3.5 goals’ voor 1.78. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Santiago Bernabeu in Madrid en vindt plaats op woensdag 2 november om 21:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.