Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Fulham vs Chelsea: Onze Premier League voorspelling

Fulham en Chelsea hebben nog een inhaalwedstrijd gepland staan. Drie punten zijn voor beide ploegen iets dat ze keihard nodig hebben. Wie weet dit Londens onderonsje te winnen? Wij geven je onze Premier League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Fulham

Fulham verkeert dit seizoen in topvorm. De ploeg promoveerde vorig seizoen uit de EFL Championship en staat nu op de 7e plek in de Premier League. Sinds het WK speelde Fulham vier wedstrijden en wisten ze vier wedstrijden te winnen, waarvan drie met een clean sheet. Afgelopen weekend werd er van Hull City gewonnen in de FA Cup en eerder werd er in de competitie ook gewonnen van Leicester, Southampton en Crystal Palace.

Mitrovic is een van de belangrijkste spelers bij Fulham. Met 11 goals in 15 wedstrijden is hij clubtopscorer en moet hij alleen Haaland, Kane en Ivan Toney voor zich laten op de algemene topscorerslijst. Het slechte nieuws voor Fulham is echter dat hij geschorst is voor de wedstrijd tegen Chelsea. Verder heeft Fulham ook enorm slim ingekocht. Nieuwe doelman Leno blinkt regelmatig uit en met mensen als Palhinha, Kurzawa, Willian, James en Andreas Pereira heeft Fulham spelers gehaald die hiervoor bij de beste clubs in de wereld hebben gespeeld.

Chelsea

Bij Chelsea verloopt het seizoen desastreus. De Londenaren staan op de 10e plek in de Premier League en met slechts één overwinning in hun laatste 7 officiële wedstrijden verloopt het vreselijk slecht. Manchester City schakelde Chelsea tweemaal uit in een bekertoernooi; de FA Cup en EFL Cup en verder verloor men recentelijk ook van Newcastle en Arsenal in de Premier League.

Chelsea heeft dit seizoen veel problemen, maar met name aanvallend stellen the Blues enorm teleur. Met slechts 20 goals in 17 wedstrijden, hebben zij op Crystal Palace en de onderste zes teams van de Premier League na de minste goals gemaakt in de competitie. Zelfs één goal minder dan Erling Haaland, die in zijn eentje al 21 goals achter zijn naam heeft staan. Ook verdedigend gaat het niet goed. Chelsea wist in zijn afgelopen 11 officiële wedstrijden slechts één keer de nul te houden.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat de wedstrijd gaat eindigen in een gelijkspel. Wij vinden dat Fulham in betere vorm verkeert, maar Chelsea zal op een gegeven moment de boel wel moeten omdraaien met de kwaliteit die zij in de selectie hebben zitten. De bookmakers blijven vasthouden aan de kwaliteiten van the Blues en geven hen een quotering van 2.15, terwijl wij Fulham nog eerder zelfs zien winnen. Zij krijgen een quotering van 3.30 van bet365.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Fulham scoort in beide helften’ voor 4.33, ‘Fulham wint en beide teams scoren’ voor 6.00 en ‘Dubbele kans: Fulham wint of gelijkspel’ voor 1.66. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op Craven Cottage in Londen op donderdag 12 januari om 21:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.