Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea vs Liverpool: Onze Premier League voorspelling

Chelsea en Liverpool werden voorafgaand aan het seizoen gezien als favorieten voor de titel, maar teleurstellende campagnes van beide ploegen volgden. Zowel Chelsea als Liverpool moeten nog flink aan de bak om Europees voetbal veilig te stellen, en een midweekse overwinning tegen één van hun rivalen kan een flinke boost zijn voor het bereiken van deze plekken. Wie weet er te winnen op Stamford Bridge? Wij geven je onze gratis Premier League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Liverpool wint

Chelsea

Chelsea verkeert het gehele seizoen al in slechte vorm. In maart leek er echter wel verbetering te zitten in het spel van de Londenaren, en toen wisten zij vaak te winnen. In hun eerste wedstrijd sinds de interlandperiode werd de slechte vorm echter weer onderstreept. Afgelopen weekend verloor Chelsea in eigen huis met 0-2 van Aston Villa en de ineffectiviteit van Chelsea en het keeperprobleem werd weer als te duidelijk tegen Villa.

Kepa Arrizabalaga kreeg slechts twee schoten op doel tegen, maar hij wist geen van beide te pareren. Eerder dit seizoen blonk Kepa nog gebruikelijk uit, maar hij verkeert de laatste tijd ook niet in al te beste vorm. Datzelfde geldt ook voor Mudryk. De 22-jarige Oekraïner werd voor veel geld overgehaald in januari, maar hij was nog geen een keer trefzeker voor Chelsea en wist slechts één assist te leveren. Enzo Fernandez is een aankoop die wat beter begonnen is aan zijn tijd in Londen. De Argentijnse middenvelder heerst al vaak op het middenveld en weet veel Engelse analisten al te imponeren.

Liverpool

Ook Liverpool verkeert niet in al te beste vorm. The Reds verloren hun laatste drie wedstrijden allemaal, maar hun inconsistentie is wat erg opvalt aan Liverpool dit seizoen. Zo wonnen zij in begin maart met 7-0 van Manchester United, maar verloren zij de week daarna met 1-0 op bezoek bij degradatiekandidaat Bournemouth. Liverpool werd ook al uitgeschakeld in alle bekertoernooien en met de huidige achtste plek in de Premier League is Europees voetbal dus nog verre van zeker. Afgelopen weekend  verloren zij van Manchester City. Hoewel dit geen schande is, liet het spel van Liverpool wel te wensen over en de eindstand was uiteindelijk 4-1 voor the Citizens.

Mohamed Salah verkeert als een van de weinige spelers nog wel in goede vorm. Hij opende de score namens Liverpool in hun wedstrijd tegen City en het rendement van de Egyptenaar is nog van goed niveau, al bereikt hij ook niet zijn normale vorm dit jaar. Liverpool wordt ook geteisterd door blessures, wat hen niet helpt in hun jacht op Europees voetbal. Diaz, Nunez, Thiago en Bajcetic maken momenteel de ziekteboeg op bij Liverpool en dat zijn toch wel een hoop spelers, waar Klopp niet over kan beschikken.

Onze voorspelling

Toch denken wij dat Liverpool gaat winnen van Chelsea. Hoewel Liverpool ook niet in al te beste vorm verkeert, kunnen zij nog wel van goede huizen komen, terwijl Chelsea het hele seizoen lang één grote teleurstelling is. De bookmakers zien Chelsea toch als nipte favoriet. Internationale bookmaker bet365 geeft de thuisploeg bijvoorbeeld een 2.50 quotering om te winnen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Mohamed Salah scoort’ voor 3.00, ‘Liverpool scoort in beide helften’ voor 3.75 en ‘Liverpool wint en houdt de nul’ voor 5.50. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst.

Andere Premier League voorspelling

Naast Chelsea vs Liverpool kun je ook genieten van de midweekse wedstrijd tussen Manchester United en Brentford. Ontdek ook onze Manchester United vs Brentford voorspellingen.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op Stamford Bridge in Londen en vindt plaats op dinsdag 4 april op 21:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.