Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea – Liverpool: Onze voorspellingen voor de EFL Cup finale (27-02-2022)

Op zondagmiddag zullen de huidige nummer twee en drie van de Engelse competitie het tegen elkaar opnemen voor de eerste Engelse prijs van het seizoen. De EFL Cup staat op het spel en beide teams zullen hiervoor afreizen naar Wembley. In dit korte artikel geven wij onze voorspellingen voor Chelsea – Liverpool.

Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele garantie biedt op succes en daarmee financieel gewin; dit is puur en enkel een voorspellend artikel gebaseerd op de speculaties van de redactie van Kelbet.

Onze voorspelling: Liverpool wint.

Liverpool

De ploeg uit het Noordwesten van Engeland is al een tijdje in goede vorm. Sinds de jaarwisseling heeft de ploeg geen enkele wedstrijd verloren en werd er slechts één keer gelijkgespeeld. Dit gebeurde in de halve finale van de EFL Cup en uiteindelijk won de ploeg op strafschoppen van Arsenal. Dit seizoen is Mohamed Salah weer in bloedvorm en blijkt ook Trent Alexander-Arnold een plaag te zijn voor zowel de verdediging als de aanval van veel teams. 

De laatste wedstrijd werd met enige moeite gewonnen van Norwich City. De ploeg van Klopp kwam eerst op achterstand, maar Sadio Mané, Mohamed Salah en nieuwe aankoop Luis Díaz draaiden de wedstrijd om en maakten er uiteindelijk 3-1 van. 

Chelsea

Chelsea is de laatste tijd ook in goede vorm. Vorig weekeinde werd er nog op onovertuigende wijze gewonnen op bezoek bij Crystal Palace, maar in hun midweekse Champions League wedstrijd tegen LOSC Lille maakte de ploeg uit Londen een frisse indruk. 

Sinds de jaarwisseling heeft de ploeg uit Londen ook maar éénmaal verloren en dit was met 1-0 op bezoek bij Manchester City, en het is zeker geen schande om daar te verliezen. Beide ploegen lijken dus helemaal klaar voor deze eindstrijd. 

Eindresultaat

Wij verwachten dat Liverpool aan het langste eind zal trekken in deze finale, maar dat dit zeker niet eenvoudig zal zijn. Ook BetCity vindt dit een moeilijke wedstrijd om te voorspellen, maar verwacht uiteindelijk wel dat Liverpool er met de winst vandoor zal gaan. Bij deze wedstrijd kun je wedden op het resultaat na 90 minuten en de uiteindelijke winnaar van de beker. Dit zijn dus ook twee totaal andere weddenschappen en het is zeker iets dat je in overweging mee moet nemen. 

Op Liverpool om de beker te winnen staat een quotering van 1.67 en voor Chelsea is deze quotering 2.20.

Voor een overwinning na 90 minuten staat er een quotering van 2.40 op Liverpool, één van 3.25 op Chelsea en een gelijkspel geniet van een quotering van 3.20.

Deze zijn afkomstig van BetCity en zijn momentopnames; wat betekent dat deze nog enigszins kunnen veranderen.

Andere wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Mohamed Salah scoort” voor 2.70, “Liverpool wint ten minste één helft”, voor 1.68 en “Eerste doelpunt, no goal, no bet = Liverpool” voor 1.68. Let wel op dat deze wedopties enkel geldig zijn voor de reguliere speeltijd van de wedstrijd.

Matthijs
28 artikelen
Matthijs houdt simpelweg van sport, met speciale interesses in voetbal en Formule 1. Ook leest hij graag over alles wat ...