Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United vs Chelsea: Onze Premier League voorspelling

Het Premier League seizoen komt op zijn einde en Manchester United en Chelsea kijken ongetwijfeld anders terug op deze jaargang. United wist onder Erik ten Hag hun eerste prijs in zes jaar tijd te winnen en zij zijn al bijna zeker van Champions League voetbal. Chelsea beleefde een dramatisch jaar, wat hen in het rechterrijtje van de Premier League zag eindigen. Met een punt is United zeker van het miljardenbal, terwijl er voor Chelsea niets meer dan eerherstel op het spel staat. Wie weet er te winnen in Manchester? Wij geven je onze gratis Premier League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Manchester United wint

Manchester United                      

Manchester United verkeert de laatste tijd in wisselvallige vorm. The Red Devils wisten hun afgelopen twee wedstrijden te winnen, maar verloren hun twee wedstrijden daarvoor. Afgelopen weekend werd Bournemouth met 0-1 verslagen en daarvoor wonnen zij met 2-0 van Wolverhampton. West Ham en Brighton wisten dan weer te winnen van United. Tegen Chelsea heeft United genoeg aan een punt om Champions League voetbal veilig te stellen, maar het zal niet het doel zijn van ten Hag om gelijk te spelen.

Casemiro is dit seizoen een van de belangrijkste spelers voor de ploeg van ten Hag. De Braziliaanse middenvelder is dit seizoen belangrijke geweest met enkele belangrijke doelpunten. Zo scoorde hij vorig weekend de enige goal tegen Bournemouth en scoorde hij eerder dit seizoen de gelijkmaker in de blessuretijd tegen Chelsea. Verder zijn ook Rashford, Fernandes, Martínez en Shaw bezig aan fantastische seizoenen. Martínez en Rashford zijn echter nog vraagtekens voor dit duel. Met name omtrent Rashford is er nog weinig duidelijk rondom zijn fitheid, terwijl Martínez uitgeschakeld is voor de rest van het seizoen.

Chelsea

Chelsea verkeert niet in topvorm dit seizoen. De Londenaren staan momenteel op de twaalfde plek en zij kunnen nog maximaal stijgen tot de elfde plek. In de afgelopen tien Premier League wedstrijden wisten zij slechts eenmaal te winnen. Afgelopen weekend verloor Chelsea met 1-0 van een B-team van Manchester City en in deze reeks speelden zij enkel gelijk tegen Everton, Liverpool en Nottingham Forest. Verder verloren zij onder meer van Wolverhampton, Brentford en Aston Villa.

Raheem Sterling zorgde twee weken geleden tegen Forest voor beide goals van Chelsea. De Engelsman is niet bepaald bezig aan een goed seizoen, maar eigenlijk is niemand dat bij Chelsea. Nieuwe aankopen als Mudryk, Cucurella en Madueke pakken nog niet uit zoals gewild en Chelsea zal dit seizoen ook afschrijven als een absolute teleurstelling. Onder interim-coach Frank Lampard is de vorm namelijk nog niet verbeterd en ook Tuchel en Potter kunnen geen goede reeks overleggen. Met name buitenshuis stelt Chelsea teleur. Voor hun laatste uitwedstrijd tegen United wisten zij slechts vijfmaal te winnen in de Premier League.

Onze voorspelling

Wij denken dat Manchester United gaat winnen van Chelsea. De Londenaren beleven een desastreus seizoen, terwijl United in prima vorm verkeert. In eigen huis zullen zij gebrand zijn om te winnen van United en zij zullen ook Champions League voetbal op overtuigende wijze veilig willen stellen. De  bookmakers zien United ook als grote favoriet voor dit duel. Bet365 geeft The Red Devils bijvoorbeeld een 1.60 quotering om te winnen.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Alejandro Garnacho scoort’ voor 4.00, ‘Manchester United wint en houdt de nul’ voor 3.00 en ‘Bruno Fernandes scoort’ voor 2.75. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op Old Trafford in Manchester en vindt plaats op donderdag 25 mei op 21:00.