Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City vs Borussia Dortmund: Onze Champions League voorspelling

Aankomende woensdag kunnen we weer genieten van een paar heerlijke wedstrijden in de Champions League. Onze favoriet is Manchester City tegen Borussia Dortmund. Twee ploegen die bekend staan om aantrekkelijk voetbal en scorend vermogen. Weet Erling Haaland zijn oude ploeg pijn te doen of gaat Dortmund tegen alle verwachtingen in een resultaat behalen op bezoek in Manchester? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Manchester City
Borussia Dortmund
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 14/09/2022 19 h 48 min.

Onze voorspelling: Manchester City

Manchester City

Manchester City is het seizoen sterk begonnen, maar toch hebben The Citizens al in eenvoudige wedstrijden punten laten liggen. In zes wedstrijden werd er vier keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Dit gebeurde op bezoek bij Newcastle United en Aston Villa, maar in eigen huis geniet City nog van een perfecte score. In de Champions League speelde City tegen Sevilla en in het zuiden van Spanje werd het 0-4 voor de ploeg uit Manchester. Afgelopen weekend kwam City niet in actie vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. Dit betekent dus dat Manchester City meer voorbereidingstijd gehad heeft voor de wedstrijd tegen Dortmund en dat zij zonder zorgen over de fitheid met hun beste team kunnen gaan spelen.

Een man die zeker in het beste team van City staat is Erling Haaland. Het Noorse talent kwam afgelopen zomer over van Borussia Dortmund en scoorde in zes wedstrijden al tien keer in de Premier League en was dus ook al tweemaal trefzeker tegen Sevilla. Verder weten wij vrijwel zeker dat Kevin de Bruyne aan de aftrap gaat beginnen tegen de Duitsers. De Belg is dit seizoen al vaak belangrijk geweest met een assist en lijkt altijd op te staan in grote wedstrijden.

Borussia Dortmund

Ook Dortmund is enigszins wisselvallig aan het seizoen begonnen. Vier wedstrijden werden er gewonnen, terwijl er twee verloren gingen. Afgelopen weekend werd er op bezoek bij RB Leipzig met 3-0 verloren, terwijl Dortmund met een sterk team speelde in het oosten van Duitsland. Afgelopen week won Dortmund wel eenvoudig van FC Kopenhagen. In eigen huis werd het 3-0 en waren Reus, Guerreiro en Bellingham trefzeker.

Met name Bellingham lijkt dit seizoen enorm belangrijk te worden voor de ploeg van Edin Terzic. De jonge Engelsman gaf weliswaar nog geen assists en scoorde ook nog niet in de Bundesliga maar is in zijn defensieve rol enorm belangrijk voor Die Borussen. Verder verwachten wij ook dat Marco Reus zijn ploeg bij de hand gaat nemen in Manchester. De 33-jarige clublegende gaf dit seizoen twee assists en wist ook al twee keer te scoren in de Bundesliga.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Manchester City in eigen huis behoorlijk eenvoudig gaat winnen van Dortmund. Met name Haaland en de Bruyne verkeren in topvorm en wij verwachten dat zij doorslaggevend gaan zijn tegen Die Borussen. De bookmakers zien Manchester City ook als favoriet en geven hen een quotering van 1.18.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans; Gelijkspel of Borussia Dortmund wint’ voor 4.50, ‘Manchester City wint en beide teams scoren’ voor 2.40 en ‘Erling Haaland scoort voor 1.50.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...