Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Engeland vs Duitsland: Onze Nations League voorspelling

Groep 3 van de Nations League werd gezien als de groep des doods, met Hongarije, Italië, Duitsland en Engeland. Voor Duitsland en Engeland is hun onderlinge confrontatie de laatste wedstrijd voor het WK en voor iedereen op het veld wordt dit dus een belangrijke confrontatie. Wie weet zijn stempel achter te laten op de bondscoaches en welk land weet er te winnen op Wembley? Wij geven je onze gratis Nations League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Duitsland wint

Engeland

Gareth Southgate heeft een opvallende selectie opgeroepen. Shaw en Maguire zitten bijvoorbeeld bij de selectie, terwijl ze in Manchester op de bank zitten. Zij nemen kostbare plekken in, terwijl mensen als Jadon Sancho en James Maddison niet opgeroepen zijn. Maguire mocht tegen Italië zelfs in de basis beginnen en ook vonden wij het opvallend dat Pope de voorkeur kreeg over Ramsdale, die bezig is aan een sterk seizoen met Arsenal. Sterkhouders als Kane, Sterling en Bellingham zijn wel van de partij voor de Three Lions en begonnen ook in de basis tegen de Italianen.

Engeland nam het dus een paar dagen geleden op tegen Italië. In het San Siro ging Engeland met 1-0 onderuit dankzij een goal van Raspadori en dat betekent dat Engeland officieel gedegradeerd is naar de tweede rang van de Nations League. In vijf wedstrijden hebben zij slechts twee punten gepakt. Het is beschamend dat Engeland slechts een keer heeft gescoord in deze wedstrijden en het dieptepunt was de 0-4 nederlaag in eigen huis tegen Hongarije. Engeland verkeert dus in vreselijke vorm en is een makkelijker doelwit dan normaal op het internationale podium.

Duitsland

Duitsland heeft een selectie opgeroepen met weinig grote verassingen. De meeste bekende sterkhouders zijn weer van de partij, met mensen als Müller, ter Stegen en Kimmich. Neuer en Goretzka ontbreken echter vanwege een positieve coronatest. Ook de nieuwe generatie van Duitsland is opgeroepen, met mensen als Musiala, Werner, Rüdiger, Sané en Schlotterbeck. Tegen Hongarije speelde Duitsland met een sterk team en Joshua Kimmich was de grote uitblinker aan de kant van de Duitsers.

Evenals Engeland, is Duitsland bezig aan een teleurstellende campagne in de Nations League. De Duitsers zijn zo goed als zeker van de derde plek in groep A3. Een paar dagen geleden werd er in eigen huis verloren van Hongarije met 0-1. In de wedstrijden daarvoor waren de Duitsers echter wel ongeslagen, met 1 overwinning en 3 gelijkspellen in 4 wedstrijden, maar er werd wel vaak gelijkgespeeld door Die Mannschaft. Ook Duitsland verkeert dus niet in al te beste vorm.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Duitsland gaat winnen op Wembley. Beide landen verkeren in niet al te beste vorm, maar Engeland lijkt hulpeloos in de laatste paar wedstrijden en wij verwachten niet dat zij het tij weten te keren tegen de Duitsers. De bookmakers zien Engeland toch als nipte favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 2.37. Bet365 geeft Duitsland een quotering van 3.00.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Duitsland wint en houdt de nul’ voor 5.00, ‘Jamal Musiala scoort’ voor 7.00 en ‘Thomas Müller scoort’ voor 4.75.