Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Een terugblik op Spanje – Duitsland; De Duitsers hebben nog een laatste kans

In dit artikel blikken wij terug op de tweede wedstrijd van Spanje op het WK 2022 in Qatar. Zij speelden uiteindelijk met 1-1 gelijk tegen Duitsland.

Morata voor tweede WK duel op rij trefzeker

Spanje kwam na iets meer dan een uur spelen op voorsprong. Alvaro Morata begon voor de tweede wedstrijd op rij op de bank en de spits van Atlético Madrid opende de scoren namens La Furia Roja. Met deze goal klopt Morata steeds harder op de deur bij bondscoach Luis Enrique en de kans is dan ook groot dat hij in de laatste wedstrijd tegen Japan een kans gaat krijgen. Spanje is namelijk met dit resultaat erg dichtbij de volgende ronde. Ze staan 1 punt voor op Japan en Costa Rica en 3 punten voor op Duitsland. Dankzij de eerste wedstrijd tegen Costa Rica heeft Spanje ook een doelsaldo dat niet meer in te halen lijkt.

Invaller Füllkrug houdt Duitse hoop levend

Duitsland kwam dus voor de tweede wedstrijd op rij op achterstand. Met een verlies zou Duitsland voor het tweede WK op rij in de groepsfase stranden. Deze desastreuze prestatie werd de Duitsers nog even bespaard. Niclas Füllkrug was op het begin van 2022 nog actief op het tweede niveau van Duitsland, maar de spits van Werder Bremen werd opgeroepen door Hansi Flick en dit vertrouwen betaalde Füllkrug tegen Spanje terug. De lange spits werd voor de tweede wedstrijd op rij ingebracht en na een voorbereidende actie van Sane schoot Füllkrug de bal fantastisch raak in de bovenhoek.

Duitsland heeft hierdoor nog een klein beetje uitzicht op de volgende ronde. Er moet namelijk gewonnen worden van Costa Rica en Duitsland moet hopen dat Spanje een resultaat boekt tegen Japan in hun laatste wedstrijd.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.