Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ecuador – Argentinië (30-03): Onze voorspelling

Ecuador zijn twee landen die zich al hebben geplaatst voor het WK in Qatar. Argentinië staat op een tweede plaats en Ecuador neemt de derde plaats in momenteel.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Argentinië Wint

Ecuador

Ecuador verloor de vorige wedstrijd van Paraguay. Dit was een vrij opvallend resultaat, aangezien Paraguay daarvoor op de negende plek stond in de CONMEBOL WK-kwalificatie. Jordy Caicedo maakte de enige goal namens Ecuador in de 3-1 verliespartij en heel het elftal van Ecuador viel door de mand. Ook is het opvallend dat Hernán Galindez, de keeper van Ecuador, geen enkele redding wist te verrichten.

Argentinië

De laatste wedstrijd van Argentinië ging een stuk beter dan die van Ecuador. Er werd namelijk met 3-0 gewonnen van Venezuela. Messi, Di Maria en Nicolás González waren trefzeker namens de Argentijnen en zij zorgden voor een redelijk eenvoudige overwinning. Argentinië had nog eenvoudig met een grotere marge kunnen winnen, echter werden grote kansen om zeep geholpen, onder meer door Alexis Mac Allister.

Onze voorspelling

Onze CONMEBOL voorspelling is dat Argentinië gaat winnen van Ecuador. Als je kijkt naar de vorm van beide landen is het logisch dat Argentinië een overwinning gaat behalen en ook op papier hebben zij de betere selectie. Het enige aspect dat het moeilijk gaat maken voor de Argentijnen, is het feit dat zij een uitwedstrijd moeten gaan spelen. Momenteel staat er een quotering van 2.15 op Argentinië om te winnen en dat vinden wij van Kelbet aan de hoge kant.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Argentinië scoort in beide helften” voor 4.00, “Lionel Messi scoort” voor 2.37 of “Argentinië wint beide helften” voor 8.00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.