Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Kopenhagen – PSV (Conference League 17-03): Onze voorspelling

De eerste wedstrijd in het tweeluik tussen PSV en FC Kopenhagen was een waar spektakel. In Eindhoven werd het 4-4 na een intense wedstrijd met veel kansen voor beide ploegen. Beide ploegen staan komende donderdagavond weer tegenover elkaar en wij van Kelbet zullen de balans voor jou opmaken.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV Wint

FC Kopenhagen

FC Kopenhagen liet in de heenwedstrijd een goede indruk achter. De Deense ploeg was erg effectief met zijn kansen, ook al was dit mede te danken aan Joël Drommel. Pep Biel was de grote man aan de kant van de Denen en dat is dit gehele seizoen eigenlijk ook al het geval; de middenvelder heeft de meeste goals en assists in de Deense Superliga voor FC Kopenhagen.

Afgelopen weekeinde wist Kopenhagen in de laatste minuut de belangrijke wedstrijd tegen FC Midtjylland te winnen. Khouma Babacar mocht in de drieënzestigste minuut het veld betreden voor ex-Feyenoorder Nicolai Jørgensen en in de vijfennegentigste minuut scoorde hij de enige goal van de wedstrijd. Dit doelpunt betekent dat Kopenhagen zijn winstreek van 5 wedstrijden voortzet in de eigen competitie.

PSV

PSV creëerde in de heenwedstrijd erg veel kansen, maar Kamil Grabara, de keeper van Kopenhagen, bracht vaak redding. Zo werd onder meer de penalty van Cody Gakpo gestopt, bij een 2-3 stand. PSV had meer schoten op doel, iets dat niet gek is, aangezien de ploeg uit Eindhoven ook het thuisvoordeel had in de eerste wedstrijd.

Afgelopen weekend stond er een lastige uitwedstrijd naar Utrecht op het programma voor PSV. Evenals Kopenhagen wisten zij de wedstrijd met 0-1 te winnen. Een goal van Eran Zahavi leverde de Eindhovenaren de overwinning op, maar heel gemakkelijk kwam het niet voor de ploeg van Roger Schmidt.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat PSV de wedstrijd gaat winnen. Kijkende naar de selectie van de Eindhovenaren, is deze een stuk beter dan de selectie van de Deense ploeg. Beide ploegen verkeren in goede vorm in hun landelijke competities, dus daaruit kunnen we niet heel veel informatie halen. Momenteel staat er een quotering van 2.00 op een overwinning van PSV na 90 minuten en een quotering van 1.57 voor PSV om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Cody Gakpo scoort” voor 3.00, “PSV scoort in beide helften” voor 2.75 of “PSV wint één van beide helften” voor 1.53.