Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Twente – Fiorentina: Onze Conference League voorspelling

FC Twente had het in Italië moeilijk tegen Fiorentina. Nu ontvangen zij de ploeg uit Florence in een kolkende Grolsch Veste. Met een achterstand van 1 doelpunt is er nog van alles mogelijk voor het team van Ron Jans. Weten de Twentenaren zich alsnog te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League. Hier is onze gratis Conference League voorspelling.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: FC Twente

FC Twente

FC Twente had het in Florence niet bepaald makkelijk en de Twentenaren kwamen al na een minuut op achterstand. De Italianen konden eenvoudig door de verdediging van Twente lopen en bij de voorzet van Biraghi werd Nicolas Gonazlez heel vrij gelaten door iedereen met een rood shirt aan.  Ook hierna leek Twente niet op zichzelf en lieten zij Fiorentina over zich heen lopen.

Na iets meer dan een half uur spelen werd het 2-0 en ook hier zag Twente er niet goed uit. De ploeg uit Enschede werd eenvoudig weggecounterd en ze kregen maar geen grip op Fiorentina. In de tweede helft kwam Twente nog wel goed terug dankzij een goal van Cerny

Naast de wedstrijd tegen Fiorentina is Twente het seizoen sterk begonnen. De ploeg uit Enschede hebben verder alle wedstrijden gewonnen. Hieronder vallen vier wedstrijden in de kwalificatie voor de Conference League, twee Eredivisiewedstrijden en ook alle wedstrijden uit de voorbereiding. In het vorige weekeinde speelde Twente geen wedstrijd. Zij kregen, net als PSV en AZ, vrij van de KNVB in verband met hun wedstrijd in het Europese voetbal.

Fiorentina

Fiorentina speelde in eigen huis met ervaring en professionaliteit tegen Twente. De Italianen domineerden in de eerste helft en ook in de tweede helft maakten zij het Twente lastig. Een moment van onoplettendheid in de tweede helft zorgt ervoor dat Twente nog kans maakt in dit tweeluik. Verder deed Fiorentina zichzelf te kort door de kansen in de eerste helft niet meer te benutten en hadden zij makkelijk met een grotere voorsprong naar Nederland af kunnen reizen.

Afgelopen weekend speelde Fiorentina tegen Empoli. In deze Toscaanse derby was Fiorentina de dominantere ploeg maar kreeg Empoli juist meer grote kansen. Uiteindelijk wisten beide ploegen niet te scoren en dat is best opvallend, gezien het feit dat Empoli een geruime tijd met 10 man speelden en de wedstrijd zelfs eindigde met negen.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat FC Twente de wedstrijd wint na 90 minuten. Dit kan betekenen dat er dan nog een verlenging plaatsvindt, maar dit heeft geen impact op jouw weddenschap. FC Twente heeft hun fanatieke achterban achter zich en ook verkeert Fiorentina niet in al te beste vorm. Bookmakers verwachten een spannende wedstrijd en zien Fiorentina als nipte favoriet. Bet365 geeft FC Twente een quotering van 2.70 en Fiorentina een quotering van 2.45.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Dubbele kans: FC Twente of gelijkspel” voor 2.62, “FC Twente kwalificeert zich” voor 3.25 en “Beide teams scoren” voor 1.90.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.