Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

AS Roma vs Feyenoord: Onze Europa League voorspelling

Feyenoord wist afgelopen week een knappe overwinning te boeken op AS Roma. De Rotterdammers reizen af naar Rome met een 1-0 voorsprong, maar weten zij deze voorsprong ook vol te houden in Rome, of zorgt AS Roma voor een ommekeer in dit tweeluik? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

AS Roma

AS Roma maakte afgelopen week een prima indruk. In de Kuip had AS Roma genoeg kansen om een resultaat te boeken, maar dit lieten zij na. Een penalty die gemist werd en daarnaast ook meer schoten dan Feyenoord. Hoewel Mourinho bekend staat om defensief voetbal, speelde AS Roma op aanvallend vlak zeker niet slecht in Rotterdam. Dit lieten zij ook afgelopen weekend zien, toen zij in eigen huis met 3-0 wonnen van Udinese.

Op het begin van de wedstrijd raakte Paulo Dybala geblesseerd en de Argentijnse smaakmaker is ook een vraagteken voor het tweede duel. Zijn afwezigheid zou een groot gemis zijn voor AS Roma; hij is de topscorer en veruit de belangrijkste aanvallende speler van Roma. Verdedigend gezien zal AS Roma wel als een huis staan. Smalling en Mancini kwamen ook in actie tegen Udinese, terwijl Ibañez rust kreeg van zijn Portugese coach.

Feyenoord

Feyenoord speelde afgelopen donderdag ook een goede pot. De Rotterdammers hebben een terechte overwinning geboekt, al had het ook goed anders kunnen lopen. Afgelopen weekend wist Feyenoord, net zoals Roma met 0-3 te winnen. Feyenoord deed dit buitenshuis tegen Cambuur. In tegenstelling tot AS Roma kregen er geen basisspelers rust. Slot vertrouwt dus op de conditie van zijn spelers, die eerder dit seizoen ook erg goed is gebleken.

Zo mocht Santiago Giménez afgelopen weekend ‘gewoon’ starten. De Mexicaanse spits scoorde tegen AS Roma niet, iets dat hij in zes van zijn zeven laatste wedstrijden wel wist te doen. Ook Orkun Kökçü speelde tegen Cambuur. De Turkse middenvelder speelde tegen AS Roma in de Europa League een fantastische wedstrijd en was bij een groot deel van het spel van Feyenoord betrokken. Naast Wieffer en Szymański maakt Kökçü uit van een sterk middenveld, dat het AS Roma erg lastig zal maken.

Onze voorspelling

Wij denken dat de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord gaat eindigen in een gelijkspel. Dit zou betekenen dat Feyenoord door zou gaan naar de halve finale, maar hiervoor zullen ze hard moeten knokken. Toch schatten wij Feyenoord erg hoog in, en de mogelijke afwezigheid van Dybala kan ook een grote rol spelen voor Feyenoord. De bookmakers zien AS Roma als favoriet. Zo geeft bet365 een overwinning van AS Roma na 90 minuten een quotering van 1.90.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Feyenoord kwalificeert zich’ voor 1.57, ‘Santiago Giménez scoort’ voor 4.00 en ‘Beide teams scoren’ voor 1.95. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympische Stadion in Rome en vindt plaats op donderdag 20 april om 21:00.

Andere Europese wedstrijden

Naast AS Roma vs Feyenoord worden er nog een paar andere wedstrijden gespeeld in het Europese voetbal deze week. Ontdek hieronder onze uitgebreide Champions League en Conference League voorspellingen voor de aankomende week:

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.