Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord – FC Midtjylland: Onze Europa League voorspelling

Afgelopen week leek Feyenoord in Denemarken te winnen van FC Midtjylland, maar een late goal van Juninho zorgde ervoor dat Midtjylland en Feyenoord de punten deelden. Alle teams in groep F staan nu op 4 punten en met een overwinning in eigen huis kan Feyenoord een reuzestap zetten naar overwintering. Wint Feyenoord dit keer wel van FC Midtjylland? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Feyenoord wint

Feyenoord

Feyenoord speelde afgelopen week tegen FC Midtjylland niet zijn beste wedstrijd ooit. Veel grote kansen wisten de Rotterdammers niet te creëren, maar lange tijd leken de Rotterdammers er toch met de 3 punten van door te gaan. Donderdag was dat niet het geval, maar afgelopen weekend wonnen de Rotterdammers wel. In eigen huis werd er met 2-0 gewonnen van FC Twente, dankzij goals van Hancko en Kokcu. Feyenoord begon met een sterke opstelling tegen de ploeg uit Enschede, en er waren weinig spelers die rust kregen.

Iemand die ook in de basis begon was Santiago Gimenez. De Mexicaan is een van de publiekslievelingen dit seizoen bij de Rotterdammers, maar in zijn basisdebuut liet hij een slechte indruk achter. Het is daarom nog maar de vraag of hij donderdag gaat beginnen tegen FC Midtjylland en het kan zo maar zijn dat Arne Slot kiest voor de betrouwbare Danilo. Kokcu en Dilrosun lijken wel zeker van een basisplaats. Beide spelers dragen vanaf het middenveld enorm veel bij aan het offensieve spel van Feyenoord en weten vaak nog een goal of assist te leveren.

FC Midtjylland

Vorige donderdag maakte FC Midtjylland een prima indruk op ons. De Denen hadden meer schoten en meer balbezit dan Feyenoord en zij wisten uiteindelijk de 0-2 achterstand om te buigen in een gelijkspel. Afgelopen weekend wist FC Midtjylland met 0-1 te winnen van AGF, een Deense middenmoter. Evenals Feyenoord speelde FC Midtjylland met een sterke opstelling, wat betekent dat geen enkel team hier een voordeel uit kan halen.

Dit seizoen zijn Evander en Dreyer de belangrijkste spelers voor Midtjylland. De Braziliaanse Evander neemt de strafschoppen bij Midtjylland en hij heeft vaak een fraaie actie in huis, terwijl Dreyer als spits consistent is in het afmaken. Verder heeft Midtjylland geen absolute sterspelers of bekende namen, maar moeten zij het eerder hebben van hun samenhorigheid en goede organisatie. Het zal voor Feyenoord dus best lastig zijn om Midtjylland te weten passeren, aangezien wij verwachten dat ze zich redelijk in gaan graven in de Kuip.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Feyenoord in eigen huis gaat winnen van FC Midtjylland en dat ze daarmee een grote stap zetten naar Europa League overwintering. De Rotterdammers maakte afgelopen weekend een betere indruk op ons en verder heeft Feyenoord het thuisvoordeel ten opzichte van Midtjylland. Met name tijdens Europese wedstrijden altijd veel aan de steun van het Legioen. De bookmakers zien Feyenoord ook als favoriet en bij Bet365 vind je een quotering van 1.60 voor een overwinning van de Rotterdammers.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Danilo scoort’ voor 2.30, Feyenoord scoort in beide helften’ voor 2.20 en ‘Feyenoord wint en beide teams scoren’ voor 2.87. Deze quoteringen zijn afkomstig van Bet365.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in de Kuip in Rotterdam en vindt plaats op donderdag 13 oktober om 18:45.