Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sturm Graz- Feyenoord: Onze Europa League voorspelling

Zelden maak je een Europese groep zo spannend mee als de huidige groep van Feyenoord in de Europa League. Alle teams staan op 5 punten, met nog 2 wedstrijden te gaan. Feyenoord reist in hun laatste uitwedstrijd af naar Oostenrijk om het op te nemen tegen Sturm Graz. In eigen huis wisten de Rotterdammers met 6-0 te winnen, maar weten ze in Oostenrijk ook de 3 punten te pakken? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Feyenoord wint

Sturm Graz

Sturm Graz is de laatste tijd sterk bezig. De Oostenrijkers zijn in hun laatste 8 wedstrijden ongeslagen en hun laatste verliespartij was tegen Feyenoord in de Kuip. Afgelopen weekend speelde Sturm Graz met 0-0 gelijk tegen RB Salzburg. In de Europa League wisten zij twee keer gelijk te spelen tegen Lazio. In eigen huis was het een doelpuntloos affiche en in Rome werd het 2-2.

Sturm Graz heeft niet per se echte sterspelers. Hun topscorer is de Nederlandse Emegha, die eerder voor Sparta uitkwam. De lange spits kan het Hancko en Trauner lastig maken bij standaardsituaties en hij zorgde voor de enige goal in de overwinning van Sturm Graz tegen FC Midtjylland. Verder moet Sturm Graz het normaliter hebben van hun sterke verdediging, al was dat in de vorige wedstrijd met Feyenoord absoluut niet het geval.

Feyenoord

Feyenoord verkeert de laatste tijd in degelijke vorm en zij zijn nu 6 wedstrijden ongeslagen. Het probleem is echter dat Feyenoord te veel gelijkspeelt. Dit gebeurde 4 keer in hun laatste 6 wedstrijden. Afgelopen weekend stelde Feyenoord teleur, door in eigen huis gelijk te spelen tegen Fortuna Sittard. Het weekend daarvoor werd er wel op bezoek bij AZ gewonnen. Een knap resultaat tegen de toenmalige koploper van de Eredivisie.

Dilrosun maakte afgelopen weekend de enige Feyenoord goal en de Rotterdammers wisten veel kansen te creëren, maar ze gingen hier niet zorgvuldig mee om. Met name Gimenez stelde ons teleur. De Mexicaan leek erg goed toen hij van de bank mocht komen voor Danilo, maar sinds hij een basisplaats heeft vinden wij hem ondermaats presteren. Wel waren wij onder de indruk van Kokcu. De Turkse middenvelder, die nu wel weer aan de aanvoerder was van Feyenoord was erg beweeglijk, speelde met overtuiging in zijn spel en won bijna al zijn duels tegen Fortuna.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Feyenoord een grote stap naar overwintering zet, door te winnen van Sturm Graz. In de vorige wedstrijd waren de Rotterdammers heer en meester en wij denken dat dit nu weer het geval is. De bookmakers zien Feyenoord ook als grote favoriet en BetCity geeft hen een quotering van 2.00.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Feyenoord wint en houdt de nul’ voor 4.10, ‘Feyenoord wint en beide teams scoren’ voor 3.50 en ‘Feyenoord scoort in beide helften’ voor 2.70. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadion Graz-Liebenau in Graz en vindt plaats op donderdag 27 oktober om 21:00.