Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Feyenoord vs Sturm Graz: Onze Europa League voorspelling

Feyenoord neemt het in eigen huis op tegen Sturm Graz; een ploeg die wel vaker tegen Nederlandse ploegen komt in Europa. Zowel Ajax als PSV wisten er allebei twee keer van te winnen toen zij recentelijk tegen de Oostenrijkers kwamen. Weet Feyenoord hetzelfde te doen en in eigen huis te winnen? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Feyenoord
Sturm Graz
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 15/09/2022 16 h 57 min.

Onze voorspelling: Feyenoord

Feyenoord

Feyenoord is in de Eredivisie nog bijna foutloos. In zes wedstrijden wisten de Rotterdammers vijf keer te winnen en het enige smetje op een nagenoeg perfect begin van het seizoen is een gelijkspel tegen Heerenveen. Wedstrijden tegen échte topploegen heeft Feyenoord nog niet gehad in de Eredivisie, maar wel afgelopen donderdag. Toen namen zij het op tegen Lazio en zij bleken wel een maatje te groot te zijn voor Feyenoord. In Rome werd het 4-2 voor de Italianen. Afgelopen weekend werd er wel een Rotterdamse derby gewonnen van Sparta. In eigen huis werd het 3-0 voor de ploeg van Arne Slot en was Santiago Gimenez trefzeker.

De Mexicaan is een van de vele zomeraankopen die Feyenoord heeft gemaakt en zoals veel van deze aankopen is hij direct belangrijk voor zijn nieuwe ploeg. In zijn laatste drie wedstrijden wist hij 4 keer te scoren en gaf hij ook een assist. Arne Slot moet dus een moeilijke keuze maken tussen hem en Danilo, die ook al vijf keer heeft gescoord dit seizoen. Iemand die wel zeker lijkt te zijn van een basisplaats is Kökçü. De Turkse middenvelder was afgelopen weekend de aanvoerder van Feyenoord en speelde een erg goede wedstrijd.

Sturm Graz

Sturm Graz staat momenteel op de derde plek in de Oostenrijkse competitie. In 8 wedstrijden werden er 15 punten gepakt en werd er een keer verloren. Wat ons opvalt aan Sturm Graz is hun defensieve stabiliteit. In de afgelopen drie wedstrijden wisten zij elke keer een clean sheet te houden. Dit gebeurde ook tegen FC Midtjylland, toen zij in eigen huis met 1-0 wisten te winnen.

De doelpuntenmaker was de Nederlandse Emanuel Emegha en ook afgelopen weekend was de lange centrumspits trefzeker. Emegha is iemand waar Feyenoord rekening mee moet houden en wij verwachten hem zeker in de basis te zien. Verder heeft Sturm Graz weinig spelers die er met kop en schouder bovenuit springen. De Oostenrijkers zijn een solide ploeg met veel spelers die het moeten hebben van hun werklust en fysiek. Iets dat bij Feyenoord niet het geval is.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Feyenoord in eigen huis gaat winnen van Sturm Graz. De Rotterdammers verkeren in topvorm en hebben geen moeite om het net te vinden. Ook geniet Feyenoord van de steun van het legioen, die op Europese avonden altijd op zijn best is. Bookmakers zien Feyenoord ook als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.33.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn ‘Feyenoord scoort in beide helften’ voor 2.00, ‘Dilrosun scoort’ voor 2.75 en ‘Feyenoord wint en houdt de nul’ voor 2.10.

Björn
247 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...