Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tweede ronde KNVB Beker voorspellingen; PSV vs Sparta, Den Bosch vs Ajax en meer

De tweede ronde van de KNVB Beker staat weer voor de deur en om jou goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom het bekertoernooi geven we je hieronder onze belangrijkste voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Sparta vs PSV

Sparta en PSV namen het afgelopen weekend ook al tegen elkaar op. In Eindhoven wisten de Spartanen een clean sheet te behouden en bleef de brilstand 90 minuten lang op het bord. Het gemis van de vertrokken Cody Gakpo bleek groot te zijn tegen de ploeg van Maurice Steijn en het kan zo maar zijn dat dit PSV een hoop motivatie geeft om snel de transfermarkt op te gaan. Snel genoeg voor aankomende dinsdag zal er echter geen nieuwe linksbuiten gehaald worden, wat betekent dat PSV het moet doen met de riemen die ze al hebben.

Normaliter is het eenvoudig om te zeggen dat als twee teams binnen een paar dagen tweemaal tegen elkaar spelen, het de tweede keer hetzelfde resultaat zal zijn als de eerste maal. De trainers hebben weinig tijd om hun tactieken aan te passen. Toch denken wij dat PSV gaat winnen in Rotterdam. Wij anticiperen dat Sparta en PSV gaan rouleren in de KNVB Beker, vanwege het drukke programma dat zij kort na het WK hebben. Als we dan gaan kijken naar de bank van beide ploegen is het verschil enorm. Met mensen als Til, Vertessen en Gutierrez op de bank tegen Sparta heeft PSV nog een paar topspelers, terwijl bij Sparta de kracht grotendeels zit in de basisopstelling, omdat de ploeg uit Rotterdam normaliter weinig hoeft te rouleren.

PSV wordt door de bookmakers ook gezien als de grote favoriet en, ondanks dat ze hun favorietenrol op zaterdag niet waar wisten te maken, verwachten wij dat ze dit nu wel gaan doen. Bij bet365 vind je momenteel een quotering van 1.50 op een overwinning binnen 90 minuten van de uitspelende ploeg.

Björn
Björn
bet365
1.50
PSV wint van Sparta

FC Den Bosch vs Ajax

Ajax en Den Bosch verkeren allebei niet bepaald in topvorm. Den Bosch heeft zijn afgelopen vier wedstrijden allemaal verloren, en ook Ajax heeft al vier wedstrijden niet meer gewonnen. Qua recente vorm doen de ploegen niet voor elkaar onder, maar kijkende naar de tegenstanders en de selectie wordt er een eenvoudige overwinning voor Ajax verwacht. De Amsterdammers kampen echter wel met enkele zieke spelers en de kans is ook groot dat er tegen Den Bosch gerouleerd gaat worden, wat de Brabanders dan weer een grotere kans geeft.

Ajax heeft de mogelijkheid om te rouleren, maar Den Bosch heeft dit niet echt. Eerder in het seizoen speelden Jong Ajax en Den Bosch namelijk gelijk in een knotsgekke wedstrijd die eindigde in 4-4. Rasmussen en Fitz-Jim, die afgelopen weekend allebei hun debuut maakten voor de ploeg van Alfred Schreuder waren hierin allebei trefzeker. De kans is ook groot dat zij aan de aftrap verschijnen en datzelfde kan gezegd worden over Francisco Conceicao. De Portugees mocht voor het eerst in de basis starten en in het kleurloze Ajax fungeerde hij als een tropische papegaai. Met zijn dribbels en acties maakte hij het, met name in de eerste helft, NEC ongelofelijk lastig en stond hij ook aan de basis van het enige Ajaxdoelpunt.

Ajax wordt door de bookmakers gezien als de favoriet en ook wij verwachten dat de Amsterdammers de volgende ronde zullen bereiken in de Brabantse hoofdstad. Met een quotering van 1.09 op een overwinning van de verdedigend landskampioen binnen 90 minuten is deze wedstrijd niet heel aantrekkelijk, maar misschien dat het interessant is om deze mee te nemen in een accumulator of met een handicapweddenschap.

Björn
Björn
bet365
1.09
Ajax wint van FC Den Bosch

Feyenoord vs PEC Zwolle

Feyenoord verkeert dit seizoen in topvorm en staat eerste in de Eredivisie. Toch wisten zij hun eerste wedstrijd sinds het WK niet te winnen en kwam de ploeg van Arne Slot eigenlijk pas in de absolute slotfase op gang. PEC verkeert ook in goede vorm en zij hebben hun laatste 5 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie allemaal gewonnen. De Zwollenaren staan op de tweede plek in de Eerste Divisie en ze hebben een voorsprong van 7 punten op de nummer 3, MVV. PEC is dus hard op weg naar promotie en met hun selectie is dat niet gek ook.

Met leuke talenten als van den Berg en van den Belt en routiniers als van Polen, Thy, Medunjanin en van Hintum heeft PEC een goede mix aan ervaring en jeugdigheid. Ook Feyenoord heeft een leuke selectie samengesteld met een hoop talent. Wij denken dat onder meer de Mexicaanse Gimenez gaat spelen tegen PEC Zwolle. Gimenez kwam in de zomer over en de concurrentiestrijd tussen hem en Danilo lijkt gewonnen te zijn door de Braziliaan. Wel kan Gimenez op een hoop liefde van het legioen rekenen en in het kader van rouleren denken wij dat hij een nieuwe kans gaat krijgen van Arne Slot.

Wij denken dat Feyenoord gaat winnen van PEC Zwolle. Feyenoord heeft een veel betere selectie, verkeert ook in goede vorm en speelt ook nog eens thuis. Met een quotering van 1.33 op een overwinning binnen 90 minuten voor Feyenoord zien wij dit zeker als een interessante wedstrijd in onze tweede ronde van KNVB Beker voorspellingen.

Björn
Björn
bet365
1.33
Feyenoord wint van PEC Zwolle
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.