Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City vs Liverpool (FA Cup, 16/04/2022): Onze voorspelling

Beide teams zijn verwikkeld in een hevige titelstrijd en in de Premier League speelden deze twee ploegen afgelopen weekend tegen elkaar. In het Etihad Stadium werd het toen 2-2, dankzij goals van de Bruyne, Jota, Jesus en Mané. Hoe zal de strijd tussen deze twee topploegen zijn op neutraal terrein op Wembley? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en we geven je onze gratis FA Cup voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Manchester City

Manchester City was afgelopen weekend vrij dominant en met name via Mahrez kregen zij tegen het einde van de wedstrijd aan nog een hoop gevaarlijke kansen. Ook waren Phil Foden en Kevin de Bruyyne in vorm en werden zij regelmatig erg gevaarlijk. De verdediging van Manchester City lijkt iets wankelijker, maar João Cancelo weet eigenlijk altijd wel een goede wedstrijd te spelen.

Een ander aspect dat het voor Liverpool een stuk lastiger maakt is de diepte van de selectie van Manchester City. Zij genieten namelijk niet van een vaste basisopstelling en daardoor kan het moeilijk zijn om voorafgaand een tactisch plan op te stellen.

Liverpool

Liverpool was in onze ogen minder gevaarlijk als Manchester City afgelopen weekend. Toch wist Liverpool een punt te pakken, ondanks het feit dat zij niet per se een wedstrijd van wereldklasse speelden. Met name Fabinho speelde slecht en ook Robertson liet geen goede indruk op ons achter, daar hij vaak werd overklast door Jesus en Sterling. Mensen als Salah en Alexander-Arnold wisten wel een goede wedstrijd te spelen in Manchester; beide spelers gaven een assist op een doelpunt en waren hiermee cruciaal voor The Reds.

Voorafgaand aan de wedstrijd met Manchester City had Liverpool zijn laatste tien wedstrijden in de Premier League allemaal gewonnen, dus wat betreft de vorm van de ploeg van Jürgen Klopp zit het wel goed.

Onze voorspelling

Omdat allebei de ploegen in goede vorm verkeren vinden wij een gelijkspel op zijn plaats. Ook in de vorige wedstrijd liet Manchester City zien iets sterker te zijn, maar nu op Wembley hebben zij niet meer het thuisvoordeel, dat ze vorige week wel hadden. Bookmakers zien Manchester City als topfavoriet, met een quotering van 2.25 op een overwinning na 90 minuten van The Citizens en een quotering van 3.20 op een gelijkspel.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.53, “Manchester City scoort in beide helften” voor 3.00, “Liverpool scoort in beide helftne voor 3.75” en “Manchester City wint na achterstand” voor 9.00.

Björn
248 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...