Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester City vs Real Madrid (Champions League 26-04): Onze voorspelling

Manchester City en Real Madrid in de halve finale van de Champions League en het belooft een bloedstollend tweeluik te worden. Manchester City is nog steeds op jacht naar zijn eerste Champions League titel ooit en Real Madrid wil zijn 14e in de wacht slepen onder leiding van Karim Benzema. Wie zal de finale behalen? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven jou onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Manchester City

Manchester City

Sinds hun vorige Champions League wedstrijd, tegen Atlético Madrid hebben The Citizens drie wedstrijden gespeeld en hiervan wisten zij er twee te winnen. Afgelopen weekend werd er met 5-1 gewonnen van Watford en daarvoor wisten ze met 3-0 te winnen van Brighton. Er werd wel verloren van Liverpool in de FA Cup finale, al was dit grotendeels te danken aan een blunderende Zack Steffen, die hoogstwaarschijnlijk niet in de basis gaat verschijnen tegen Real Madrid.

Afgelopen weekend verkeerde Gabriel Jesus in bloedvorm, door maar liefst vier keer te scoren. Verder was ook De Bruyne belangrijk met twee assists in minder dan een uur voetbal en defensief gezien stond het de afgelopen twee wedstrijden ook als een huis. Real zal moeten oppassen voor mensen als De Bruyne en Jesus, maar ook verwachten wij een imposante wedstrijd van Phil Foden.

Real Madrid

Sinds de tweede leg van de kwartfinale tegen Chelsea heeft Real Madrid twee wedstrijden gespeeld en gewonnen. Tegen en in Sevilla werd het 2-3 en ook werd er op bezoek bij Osasuna gewonnen, ditmaal met 1-3. Real Madrid rekende hiervoor in de Champions League al af met twee grote namen, in de vorm van PSG en Chelsea en wij verwachten dat Real weer hogen ogen gaat gooien.

Met name Karim Benzema, die de winnende goal maakte tegen Sevilla in de blessuretijd, verkeert in bloedvorm en eiste de hoofdrol op in de uitschakeling van zowel PSG als Chelsea, door in die vier wedstrijden zeven goals te maken. Ook in LaLiga is hij ruimschoots topscorer en ook Vinícius Júnior is bezig aan een sterk seizoen in Madrid.

Onze voorspelling

Toch is onze voorspelling dat Manchester City gaat winnen. Wij verwachten geen eenvoudige wedstrijd voor de ploeg van Guardiola, maar gezien de afgelopen vorm van Manchester City is het lastig om tegen hen te wedden. Bookmakers lijken hierin mee te gaan, gezien de quotering van 1.50 die staat op een overwinning van City.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Dubbele kans: Gelijkspel of Real Madrid” voor 2.50, daar wij dit aan de hoge kant vinden. “Beide teams scoren” voor 1.80, gezien dat beide ploegen sinds hun laatste Champions League wedstrijd een gemiddeld doelpuntenaantal van meer dan 4 hadden en er slechts door een team eenmaal een clean sheet werd gehaald. En ten slotte vinden wij “Manchester City wint een van beide helften” voor 1.28 interessant, aangezien dat dit bijna altijd wel het geval is bij Manchester City.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.