Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United – Atlético Madrid (Champions League 15-03): Onze voorspelling

In de heenwedstrijd was Atlético een stuk sterker, maar wist Manchester United stand te houden en eindigde het 1-1. Nu heeft de ploeg uit Manchester het thuisvoordeel en een Cristiano Ronaldo in bloedvorm; wat gaat het op dinsdagavond worden? Wij van Kelbet maken de balans op.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Manchester United Wint

Manchester United

Manchester United verkeert niet per se in de beste vorm, maar wist afgelopen weekend wel te winnen van Tottenham Hotspur, in hun jacht naar een plek in de top 4. De eindstand op Old Trafford was 3-2, wat betekent dat ze in de laatste vier thuiswedstrijden twee keer hebben gewonnen en twee keer hebben gelijkgespeeld. Cristiano Ronaldo was de grote man aan de kant van Manchester; de Portugese superster tekende voor alle drie de doelpunten en was over het algemeen erg gevaarlijk tegen Tottenham Hotspur.

In de heenwedstrijd oogde de ploeg van Ralf Rangnick echter wel erg zwak en met name spelers waarvan je een goede wedstrijd verwachtte lieten het afweten. Uiteindelijk was het de jonge Zweed Anthony Elanga, die de goal maakte namens Manchester United, maar de kans dat hij dinsdag gaat starten lijkt niet al te groot.

Atlético Madrid

Ook Atlético Madrid wist afgelopen weekend te winnen. De ploeg van Diego Simeone won in eigen huis met 2-1 van Cádiz en daarmee heeft de ploeg uit Madrid een perfecte reeks afgerond, sinds de heenwedstrijd tegen Manchester United. Atlético Madrid heeft alle drie de wedstrijden gewonnen en deed dit over het algemeen op vrij overtuigende wijze.

In die drie wedstrijden was João Félix driemaal goed voor een doelpunt. Het Portugese talent lijkt zijn draai gevonden te hebben in de Spaanse hoofdstad en wij zullen naar hem kijken voor de goals aan Spaanse kant.

Onze voorspelling

Ondanks de goede vorm van Atlético, verwachten wij een overwinning voor Manchester United. Dit komt voornamelijk vanwege het thuisvoordeel van Manchester United en het feit dat Ronaldo afgelopen weekend een fantastisch optreden wist neer te zetten. Tegen Atlético Madrid is de Portugese spits altijd gevaarlijk en wij verwachten dat dit dinsdag ook weer zo zal zijn. Er staat momenteel een quotering van 2.15 op een overwinning na 90 minuten van Manchester United.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.95, “Manchester United kwalificeert zich” voor 1.57 of “Cristiano Ronaldo scoort” voor 2.20.

Al onze voorspellingen in de Champions League

Hieronder kun je al onze Champions League voorspellingen vinden voor de komende speelronde in  het miljardenbal.

ThuisploegUitploeg1X2
AjaxBenfica1.405.007.00
Manchester UnitedAtlético Madrid2.153.253.60
JuventusVillareal1.903.504.20
Lille OSCChelsea4.333.401.90