Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Manchester United vs Nottingham Forest: Onze EFL Cup voorspelling

De EFL Cup komt al tot zijn einde en we zijn nu al aangebroken bij de halve finales van dit Engelse bekertoernooi. Nottingham en Manchester United nemen het in twee wedstrijden tegen elkaar op voor de finaleplaats in de EFL Cup. Wie zet de eerste goede stap richting Wembley? Wij geven je onze gratis EFL Cup voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Manchester United
Nottingham Forest
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 29/01/2023 20 h 10 min.

Onze voorspelling: Manchester United wint

Manchester United

United had een zwakke week achter de rug, maar zij hebben de rug weer gerecht. In die week werd er verloren van Arsenal en gelijkgespeeld tegen Crystal Palace, maar verder hebben zij na het WK al hun wedstrijden gewonnen. Zo ook tegen Nottingham in de eerste wedstrijd, toen United met 0-3 won dankzij goals van Rashford, Weghorst en Fernandes. Afgelopen weekend kwam United in actie in de FA Cup, tegen Reading werd het in eigen huis 3-1. Casemiro (tweemaal) en Fred waren de mannen van de goals en ook Antony blonk toen uit.

Manchester United heeft een erg dunne selectie. Dat blijkt ook uit het feit dat zij tegen Reading, de nummer 14 uit de Championship, met 8 basisspelers aantraden. De wedstrijd tegen Nottingham is een uitgelezen kans voor ten Hag om sterspelers Casemiro en Rashford rust te geven. United snakt naar een trofee, maar een 0-3 voorsprong in eigen huis verdedigen zou ook gedaan moeten kunnen worden met wisselspelers in de basis. Naast Casemiro en Rashford denken wij ook dat mensen als Bruno Fernandes en Lisandro Martinez rust zullen krijgen. Ook kan deze wedstrijd de terugkeer van Jadon Sancho betekenen. Een wedstrijd waar de belangen niet al te hoog zijn lijkt het ideale moment om de vleugelspeler terug te laten keren.

Nottingham Forest

Nottingham kwam sinds hun wedstrijd met United niet meer in actie en hebben zij dus nog steeds de bittere smaak van de 0-3 verliespartij. Voor die wedstrijd verkeerden zij wel in degelijke vorm. Zo wonnen zij van Southampton en Leicester en werd er gelijkgespeeld tegen Chelsea, Wolverhampton en Bournemouth. Wel reisden zij na het WK al eerder af naar Old Trafford. Ook toen was 3-0 de uitslag.

Nottingham was erg actief op de transfermarkt afgelopen zomer en na een hoop aanpassingstijd hebben ze dus eindelijk hun goede vorm gevonden. Tegen United maakte Danilo een goede indruk op ons en kwam ook Morgan Gibbs-White goed voor de dag. Gibbs-White is het hele seizoen al een van de belangrijkste spelers van Nottingham, maar in de eerste wedstrijd tegen United moest hij het veld met een blessure verlaten. Het is nog onduidelijk of hij inzetbaar is op Old Trafford en dat zal een groot gemis zijn voor Nottingham.

Onze voorspelling

Wij denken dat Manchester United gaat winnen van Nottingham. Hoewel de belangen om deze specifieke wedstrijd te winnen niet heel hoog zijn voor United denken wij toch dat ze dat gaan doen. Ten Hag rouleert zijn team nooit zo veel en wij denken dat hij tegen Nottingham dit ook niet al te veel zal doen. De bookies zien United ook als favoriet, wat blijkt uit de 1.40 quotering bij bet365 op een overwinning van de thuisploeg.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Dubbele kans: Nottingham Forest wint of gelijkspel’ voor 2.75, ‘Alejandro Garnacho scoort’ voor 4.00en ‘Facundo Pellistri scoort’ voor 4.00. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld op Old Trafford in Manchester en vindt plaats op woensdag 1 februari om 21:00.

Andere EFL Cup wedstrijden

Naast Manchester United vs Nottingham Forest wordt er op dinsdag 31 januari ook de tweede wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton gespeeld. Ontdek hier onze Newcastle United vs Southampton voorspelling voor hun halve finale in de EFL Cup.

Björn
377 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...