Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Olympique Marseille – Feyenoord (Conference League 05-05): Onze voorspelling

Afgelopen weekend wist Feyenoord te swingen in eigen huis en schudde de Kuip op zijn grondveste. Nu moet Feyenoord een voorsprong van een doelpunt verdedigen in het altijd lastige Marseille. Weten de Rotterdammers zich stand te houden en de eerste Europese finale in twintig jaar te bereiken? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven je onze gratis Feyenoord Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Olympique Marseille

Olympique Marseille liet zich vorige week kinderlijk verassen in Rotterdam, daar zij met 3-2 verloren. Met name de laatste goal was een doelpunt, waarvan Marseille het gevoel moet hebben dat ze dat kunnen hadden voorkomen. Gerson en Bamba Dieng waren goed voor de doelpunten van de Fransen en ook Dimitri Payet speelde een goede wedstrijd, maar wist de nederlaag niet te voorkomen.

Ook afgelopen weekend werd er verloren. Kansloos van naamgenoot Olympique Lyon. In eigen huis werd het 0-3 voor de ploeg van Peter Bosz en speelde Marseille al met al een slechte wedstrijd. Met name voormalig Ajacied Arek Milik speelde slecht en hielp veel kansen om zeep. Marseille lijkt afhankelijk te gaan zijn van Payet, die zijn club al vaker bij de hand heeft genomen dit seizoen.

Feyenoord

Feyenoord neemt het na een fabelachtige wedstrijd in eigen huis dus op tegen Marseille. Cyriel Dessers verkeert de laatste tijd in bloedvorm en ook vorige week strafte hij Marseille en met name de kinderlijkheid van Ćaleta-Car genadeloos af, toen hij in de eerste minuut van de tweede helft de eindscore al op het bord zette.

Feyenoord won afgelopen weekend tamelijk eenvoudig van Fortuna Sittard. In Limburg werd het 1-3 en speelde Feyenoord, onder meer dankzij twee goals van Geertruida en werd er toch wel met een sterk elftal aangetreden. Mensen als Dessers, Sinisterra, Senesi en Kökçü begonnen allemaal in de basis van Feyenoord en dat roept bij ons vraagtekens op, of dat deze spelers niet oververmoeid zullen raken.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat Feyenoord gelijk gaat spelen in Frankrijk en daarmee de finale van de Conference League haalt. Bookmakers zien Marseille als grote favoriet, en daar zijn wij het, zowel als neutrale kijker en bevooroordeelde kijker, niet mee eens. Er staat een quotering van 3.75 op een gelijkspel in Frankrijk en een quotering van 3.25 op een overwinning van Feyenoord na 90 minuten.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.50, “Meer dan 2.5 doelpunten” voor 1.60, “Orkun Kökçü scoort” voor 5.00 en “Cyriel Dessers scoort” voor 2.75.