Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PokerStars Betaling: onze verwachtingen

⚠️ Aanbieder PokerStars is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Vanaf oktober zal PokerStars wellicht een goklicentie kunnen krijgen voor Nederland. Nadat je een account hebt aangemaakt verwachten we dat er verschillende manieren aangeboden worden om de PokerStars betaling te regelen. Leer meer over onze verwachtingen van de Pokerstars betaalmethoden.

Stap-voor-stap een PokerStars betaling regelen

Als je binnenkort een PokerStars betaling kunt regelen, zullen de volgende stappen wellicht gaan gelden aan de hand van stappen. Daarna gaan we verder in op PokerStars betaalmethoden die misschien naar Nederland komen.

Hoe PokerStars storten in zijn werk zou kunnen gaan

Als PokerStars storten straks mogelijk wordt als de goksite toegankelijk wordt in Nederland, verwachten we de volgende stappen:

 1. Ga naar de website of installeer de gerenommeerde PokerStars app.
 2. Creëer een account, vul de PokerStars bonuscode in en selecteer een van de PokerStars betaalmethoden.
 3. Vul een gewenst bedrag in voor het PokerStars storten.
 4. Misschien kun je een PokerStars welkomstbonus activeren, doe dit voor je een betaling maakt.
 5. Voltooi de betaling via PokerStars iDEAL /paysafecard/ PayPal…, daarna wensen we je veel speelplezier.

Voordat je gaat spelen, lees de voorwaarden en regels om veilig en verantwoord te kunnen gokken. Wanneer je de risico’s van het gokken begrijpt is de kans groter dat je een leuke tijd zult hebben tijdens het wedden.

PokerStars Betaling Regelen

Uitbetalen zou zo kunnen werken

Wellicht kun je straks geld opnemen uit je account volgens deze stappen:

 1. Bezoek je account overzicht op de site of in de app en klik op “withdrawal”.
 2. Vul een bedrag in dat je zou willen opnemen.
 3. Houd er rekening mee dat je waarschijnlijk een minimaal bedrag in je account moet hebben voordat je een verzoek kunt indienen.
 4. Lees en accepteer de PokerStars withdrawal voorwaarden.
 5. Bevestig je uitbetalingsverzoek, je zult het bedrag enkele dagen na bevestiging ontvangen op je rekening.

PokerStars betaling opties

Om te storten zou je wellicht kunnen kiezen voor PokerStars iDEAL /paysafecard/ PayPal… of een bank/wire transfer. De onderstaande tabellen zullen worden aangevuld wanneer meer informatie is bevestigd voor de Nederlandse markt.

PokerStars Stortingsmethoden Min. / Max. storting Toeslagen Verwerkingstijd
iDEAL binnenkort binnenkort binnenkort
PayPal binnenkort binnenkort binnenkort
Trustly binnenkort binnenkort binnenkort
Paysafe binnenkort binnenkort binnenkort

PokerStars iDEAL /paysafecard/ PayPal… zou wellicht lastiger gaan voor uitbetalingen, we verwachten dat bank/wire transfers hier meer gebruikelijk voor zullen zijn. De onderstaande tabel zal worden aangepast zodra we definitieve informatie hebben.

Opname opties Min. / Max. uitbetaling Toeslagen Verwerkingstijd
iDEAL binnenkort binnenkort binnenkort
PayPal binnenkort binnenkort binnenkort
Trustly binnenkort binnenkort binnenkort
Paysafe binnenkort binnenkort binnenkort
Bankoverschrijving binnenkort binnenkort binnenkort
Wire Transfer binnenkort binnenkort binnenkort

Hoe werkt online poker iDEAL

Door in te loggen bij je eigen bank via iDEAL kun je betalingen regelen als de aanbieder dit één van de PokerStars betaalmethoden maakt. Geld opnemen zal waarschijnlijk gaan via een bankoverschrijving.

Hoe werkt online poker PayPal

Als dit een van de PokerStars betaalmethoden wordt kun je inloggen op je PayPal account en een gewenste transactie regelen. Deze methode werkt snel en is relatief erg veilig.

Hoe werkt online poker Trustly

Trustly is vooral bekend bij online casinos. Dat is omdat je makkelijk een veilig een storting kan doen. Ze werken samen met andere betaalmethoden, zo kan je bijvoorbeeld met iDeal een storting doen. Een van de voordelen van Trustly, is dat je je niet hoeft te registeren.

Hoe werkt online poker Paysafe

Als je met een paysafecard kunt betalen, werkt dit als een prepaid systeem. Je laadt een bepaalde waarde op de kaart en vult de gegevens in bij het PokerStars storten. Voor een uitbetaling zul je waarschijnlijk een andere optie moeten gebruiken.

Hoe werkt online poker VISA

Met een VISA kaart voor een PokerStars betaling regel je transacties snel en vertrouwd door je kaartgegevens in te voeren in je account. Vervolgens bevestig je het gewenste bedrag en zal de aanbieder je verzoek verwerken.

Hoe werkt online poker creditcard

Voor de PokerStars betaling kun je wellicht ook een andere creditcard gebruiken MasterCard, Maestro… voor het uitbetalen zal de kaart waarschijnlijk wel aan een bankrekening gekoppeld moeten zijn.

Hoe werkt online poker AfterPay

Het is misschien niet de meest waarschijnlijke betaaloptie, maar als je AfterPay kunt gebruiken dan betaal je iedere 2 weken ¼ van je totale bedrag.

F.A.Q. PokerStars betaling

De goksite is nog niet beschikbaar in Nederland, maar we zullen vast enkele vragen over de PokerStars betaling beantwoorden.

Zijn er transactie toeslagen bij PokerStars Nederland?

Dit weten we nog niet en kan verschillen per betaaloptie. We zien dat de aanbieder in andere landen,- in rekening kan brengen bij een uitbetaling als je 275 dagen of langer inactief bent geweest.

Wat zijn de stappen van identiteit validatie?

In Nederland zou dit wellicht eenvoudig gaan via iDIN. We zien dat in andere landen je gevraagd wordt om een scan van je identiteitsbewijs te uploaden en een code per post ontvangt om je adres te bevestigen.

Wat zijn de minimum/maximum bedragen voor stortingen? 

Welke voorwaarden aan bedragen verbonden zijn in Nederland weten we nog niet. Dit zal je per optie terug kunnen vinden wanneer je een account kunt aanmaken bij de aanbieder.

Wat is de verwerkingstijd van de PokerStars betaling?

Dit zal afhangen van de betaalopties, de verwerkingstijd bij PokerStars iDEAL /paysafecard/ PayPal… en meer kan verschillen van enkele ogenblikken of uren tot meerdere werkdagen. De verwerkingstijd voor transacties in Nederland zal vermeld worden op de goksite nadat deze actief is.

Kan een uitbetaling gecanceld worden?

Na bevestiging van je uitbetalingsverzoek zal dit waarschijnlijk niet meer kunnen.

Welke valuta zijn er bij PokerStars Nederland?

De PokerStars betaalmethoden in Nederland zullen waarschijnlijk worden vastgesteld op euro. Dit zou je wellicht voor het maken van de eerste storting kunnen wijzigen in andere valuta, maar als je eenmaal een optie hebt ingesteld zal dezelfde methode worden opgeslagen in je account voor stortingen en uitbetalingen.

Zijn internationale transfers mogelijk vanuit Nederland?

Deze informatie zal terug te vinden zijn in de voorwaarden van de aanbieder in Nederland wanneer de site/app actief is. In de internationale voorwaarden staat dat de aanbieder geen wisselkantoor is.

Wat zijn de beschikbare PokerStars betaalmethoden?

Waar PokerStars al actief is zien we:

 • Apple Pay
 • Cards
 • Google Pay
 • MuchBetter
 • NETELLER
 • PayPal
 • Trustly
 • Neosurf
 • Skrill
 • Paysafecard
 • StarWallet en meer.

De goksites betaalmethodes in Nederland zijn nog niet bevestigd maar zullen waarschijnlijk vergelijkbaar worden.

PokerStars support evaluatie

We verwachten in Nederland vergelijkbare opties als in het buitenland. Daar kun je onder andere:

 • Een contact formulier openen voor een antwoord per e-mail.
 • Het Help Center raadplegen voor antwoorden op vragen.
 • Live chat om direct te communiceren met een medewerker, en meer.
Govert
36 artikelen
Onze expert op het gebied van legale zaken. Alles wat betaalmethodes, gokwetten en de legaliteit van aanbieders betreft heeft Ricardo goed op het oog.