Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Polen – Zweden (29-03): Onze voorspelling

Op dinsdagavond nemen Polen en Zweden het tegen elkaar op en zullen zij gaan strijden om een WK-ticket. Twee ploegen met goede verdedigingen en flitsende aanvallers nemen het tegen elkaar op en wij van Kelbet geven jou onze WK-kwalificatie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Gelijkspel

Polen

Polen was direct geplaatst voor de finale in de Europese WK-kwalificatie. Omdat zij eerder deze interlandperiode dus geen competitieve wedstrijd hoefden te spelen, speelden zij een oefeninterland tegen Schotland. In Schotland werd het uiteindelijk 1-1, nadat Krzysztof Piątek in de laatste minuut een strafschop benutte voor Polen. Polen wist in de interlandperiode daarvoor niet te winnen van Hongarije, maar won wel op bezoek bij Andorra met 1-4. Voor goals kijken de Polen vaak naar Robert Lewandowski; de nummer twee bij de vorige editie van de Ballon d’Or. De superspits was in de kwalificatieronde goed voor 8 goals, maar tegen Schotland kreeg hij rust van bondscoach Czeslaw Michniewicz.

Polen heeft een sterke selectie opgeroepen en sterspelers zoals Lewandowski, Zieliński, Szczęsny en Milik zijn van de partij en er ontbreken eigenlijk niet echt sterkhouders bij de selectie van Polen.  

Zweden

Zweden moest het in de halve finale voor de WK-kwalificatie opnemen tegen Tsjechië. In eigen huis wist Zweden in de verlenging te winnen. Het werd uiteindelijk 1-0, dankzij een goal van Robin Quaison. Het was een wedstrijd die vrij gelijk opging, maar uiteindelijk wisten de Zweden de wedstrijd in de 110e minuut te beslissen. In de vorige interlandperiode verloren de Zweden wel twee keer. Van Spanje en Georgië werd er verloren en wist Zweden niet te scoren. Ook tegen Tsjechië hadden de Zweden hier moeite mee, en dat is toch opvallend, gezien hun aanvallende opties.

Zweden heeft weer een sterke selectie opgeroepen. Zlatan Ibrahimović, Aleksander Isak, Emil Forsberg en Dejan Kulusevski zijn allemaal opgeroepen voor Zweden. Ook mag Anthony Elanga, van Manchester United zijn opwachting maken voor Zweden, evenals zijn teamgenoot Victor Lindelöf. Bij Zweden ontbreken er geen échte grote namen ditmaal.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat het een gelijkspel gaat worden na 90 minuten. Momenteel staat er een quotering van 3.00 op een gelijkspel na 90 minuten. Het eindresultaat zal in onze mening veel gaan afhangen van Robert Lewandowski. Met zijn club Bayern München is de Poolse spits vaak erg gevaarlijk, maar bi het nationale team mist hij de klasse van zijn teamgenoten om hem heen en speelt hij vaak wat slechter dan op clubniveau.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren: nee” voor 1.70, “Polen kwalificeert zich” voor 1.66 of “Polen wint één van beide helften” voor 1.72.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.