Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Portugal – Noord-Macedonië (29-03): Onze voorspelling

Op dinsdagavond nemen Portugal en Noord-Macedonië het tegen elkaar op en zullen zij gaan strijden om een WK-ticket. Op papier lijkt het een David versus Goliath wedstrijd te worden, maar hoe zal het daadwerkelijk zijn? Wij van Kelbet geven jullie onze Portugal – Noord-Macedonië voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Portugal

Portugal

Portugal nam het in de vorige ronde op tegen Turkije en in eigen huis wisten de Portugezen met 3-1 te winnen. Otávio was erg belangrijk met een goal en een assist en ook Diogo Jota en Matheus Nunes wisten te scoren namens de Portugezen. Wel werd het nog even spannend want bij een 2-1 stand kreeg Turkije een penalty, echter schoot Burak Yilmaz deze tegen het houtwerk van het doel aan.

Portugal mist enkele spelers en dat zal hun pijn gaan doen in de wedstrijd tegen de Macedoniërs. Mensen als Rúben Dias, Pepe en João Cancelo zijn er niet bij en vorige wedstrijd begon ook João Félix op de bank voor Portugal.

Noord-Macedonië

Noord-Macedonië wist in de vorige ronde een fantastische indruk te maken, door uiteindelijk te winnen van Italië. Een doelpunt in de blessuretijd van Aleksandar Trajkovski was het enige doelpunt in de wedstrijd en dat zorgde ervoor dat Italië uitgeschakeld is voor het komende WK. Noord-Macedonië wist zich pas een keer eerder te plaatsen voor een eindtoernooi, en dat was afgelopen zomer voor het EK. De huidige selectie weet dus wat het betekent om op een eindtoernooi te spelen en ze zullen extra gebrand zijn om dit weer te bereiken.

Noord-Macedonië heeft al zijn beste spelers opgeroepen. Wel is het een groot gemis dat Goran Pandev niet meer mee doet. De recordinternational van Noord-Macedonië kondigde aan dat hij na het afgelopen EK niet meer in actie zou komen voor zijn land.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Portugal deze wedstrijd gaat winnen. De Portugezen hebben op papier een veel sterker team en de kans is groot dat dit het laatste WK zal worden van Cristiano Ronaldo. Dit aspect zal voor nog meer motivatie zorgen onder de Portugezen. Maar het is belangrijk om Noord-Macedonië niet te onderschatten. Zij hebben namelijk laten zien dat zij kunnen verassen; ook tegen topploegen. Momenteel staat er een quotering van 1.20 op een overwinning van Portugal.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Meer dan 2.5 goals” voor 1.70, “Portugal scoort in beide helften” voor 1.90 en “Rust/volledige speeltijd: Portugal/Portugal” voor 1.66.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.