Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Portugal – Turkije (24-03): Onze voorspelling

Turkije en Portugal zullen tegen elkaar gaan strijden om een ticket voor het WK en de winnaar van deze wedstrijd zal het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Italië en Noord-Macedonië.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Portugal Wint

Portugal

Portugal zal het in het duel met Turkije moeten doen zonder Ruben Dias. De verdediger van Manchester City is niet beschikbaar vanwege een blessure. Ook João Cancelo zal niet meedoen tegen Turkije. De Portugese linksback is geschorst en ook Pepe moet de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, na een positieve coronatest. Portugal zal kijken naar Cristiano Ronaldo en ook Bruno Fernandes en Bernardo Silva zullen een goede wedstrijd moeten spelen.

Portugal wist afgelopen interlandperiode niet te winnen van Ierland en Servië. Er werd gelijkgespeeld in Ierland en in de allesbeslissende wedstrijd tegen Servië verloren ze met 1-2 in eigen huis. Een goal in de laatste minuut van Aleksandar Mitrović zorgde ervoor dat Servië ten koste van Portugal groepswinnaar werd.

Turkije

Turkije eindigde in hun kwalificatiegroep achter Nederland, maar ze wisten wel voor Noorwegen te eindigen. De Turken verkeren in goede vorm; in de laatste interlandperiode werd er met 6-0 van Gibraltar gewonnen en wonnen ze met 1-2 van Montenegro. Turkije geniet van een sterke selectie, met onder meer Caglar Söyüncü, Merih Demiral, Burak Yilmaz en Cengiz Ünder. Ook verwachten wij dat Orkun Kökçü in de basis zal starten. De Feyenoorder verkeert in goede vorm en zal waarschijnlijk Hakan Çalhanoğlu vergezellen op het middenveld. Bij de Turken ontbreken er geen echte sterkhouders en zijn de meeste spelers die je zou verwachten aanwezig.

Onze voorspelling

Ondanks de slechte vorm van Portugal en het ontbreken van Dias, Cancelo en Pepe verwachten wij een overwinning van Portugal. Cristiano Ronaldo weet in moeilijke momenten vaak op te staan en met name voor Portugal is hij de laatste jaren cruciaal geweest. Wij verwachten dat de vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or de wedstrijd in positieve zin gaat beïnvloeden. Momenteel staat er een quotering van 1.40 op een overwinning van Portugal binnen 90 minuten.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Cristiano Ronaldo scoort” voor 1.53, “Portugal scoort in beide helften” voor 2.20 of “Portugal kwalificeert zich” voor 1.18. Voor de eerste twee van deze wedopties is het wel van belang om te vermelden dat het gaat om de reguliere speeltijd. Een eventuele verlenging telt hiervoor niet mee.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.